Ei litta bok i sola!

  • 24.05.2017 kl. 18:28

Etter å ha kommet hjem, fått kastet i seg middagen, ja faktisk, så kastet jeg i meg middagen idag. For det første var jeg så sulte nat jeg holdt på å dø litt, for det andre så hadde de andre her hjemme allerede begynt å spise ettersom far i huset skulle dra ca 15 min etter at jeg hadde kommet hjem. Hvorfor jeg måtte kaste i meg maten da det ikke var jeg som skulle bort?!? Vel spør du meg, så spør jeg deg... Det var sykt godt da, så kanskje derfor.. Men uansett! Etter middagen så var det rett i shortsen og ut på verandaen. I dag var det sykt godt å bare la barna få underholde seg selv med vann, og som de koste seg. A mor fikk sitte litt i freden og roen og lese ei litta bok og nye solen. Akkurat det trengte jeg idag. Ikke fordi jeg måtte kaste i meg maten, men fordi jeg var så sykt trøtt. 

Nå har solen blitt borte bak en sky og vi koser oss i sofaen med barne-tv. Snart er det kveldsmat og natta på de to små, og hva skal jeg da?? Jo slite sofaen enda litt til.. Rett og slett en sånn dag!! Lit fredag på en onsdag... Det er jo faktisk helg!!! Weee!!!!

 

3 Kommentarer

Nina Cecilie

24.05.2017 kl. 19:02
ha en fin kveld:)

missmommy.blogg.no

24.05.2017 kl. 22:36
Koselige bilder! Ønsker deg en god kveld og en super fridag i morgen!

Kaja Jeanette

25.05.2017 kl. 07:37
missmommy.blogg.no: tusen takk :) Denne fridagen skal nytes til det fulle (lille har vært oppe siden 05.25 så får maks ut av dagen kan du si) :P

Ha en fin dag <3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits