Live musikk og god stemning.

  • 14.05.2017 kl. 20:30

Altså, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang jeg... At jeg var så nære å ikke bli med på det greiene her det kan jeg ikke forstå.. Jeg er så glad for at jeg ble med, og ville virkelig ikke vært foruten denne kvelden.. Godt drikke, godt selskap, dansing, musikk og synging.. Her sitter jeg igjen med sår hals og hes stemme.. 

 

Vi tok fatt på veien nedover mot der jeg egentlig er fra etter å ha levert barna hos farmor og farfar.. Vi dro hjem til søstern min og mannen hennes.. Mer enn klare for kvelden.. 

  

Vi koste oss der hjemme med god drikke, grilling, godt selskap og mye gøy.. Vi danset, lo og skravlet helt frem til taxien kom for å hente oss. Vi dro på konsert for å se Plumbo, for det første klarte jeg ikke å huske hvordan musikk de egentlig har, og det er ikke noe jeg pleier å hører på (sier seg kanskje selv da jeg ikke husker hvordan musikk de spiller). Men det skulle vise seg å bli over all forventning, da man er på konsert så er det liksom ikke bare musikken, det er stemningen og de man er sammen med som liksom gjør hele greia.. Når det er sagt så fant jeg jo ut det at Plumbo har ganske mange kule sanger egentlig.. Jeg storkoste meg, ropte, sang og danset.. 

 


 


- Verdens beste søster - 
 

 

Vi avsluttet kvelden med tidenes mest hysterisk morsomme tur med hundene. Jeg lo så jeg nesten tisset på meg.. Og jeg er veldig glad for at ingen så oss.. 

 

Vi startet dagen på samme måte som vi avsluttet den, en tur med hundene, riktig nok litt lysere og ikke så morsom, men absolutt like koselig.. Vi gikk ned til Glomma, så på det fine vannet, Neo badet litt og vi skravlet om turen vi skal på sammen i sommerferien.. En perfekt avslutning på denne fantastisk morsomme kvelden og natten.. 

 
 

Jeg håper virkelig vi får til en gjentakelse i september.. 

 

1 Kommentar

liveterherlig93

14.05.2017 kl. 20:54
fine bilder:)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits