When everything feels grey!

  • 10.05.2017 kl. 20:28

En eller annen form for trøttebølge har kommet over meg de siste dagene.. To ettermiddager på rad nå har jeg sovnet på sofaen, og det er det ganske sjeldent at jeg gjør. Men nå er jeg altså helt utslitt, og jeg vet egentlig ikke hvorfor. Selv om jeg er oppe tidlig om dagen, så pleier jeg vanligvis ikke å bli så trøtt som nå liksom.. Planen var egentlig å trene idag, men jeg hadde ikke sjans.. Etter å ha sovet en liten time på sofaen endte jeg heller med å ta meg en god varm dusj, mens mannen dro på trening istedenfor.. Så da får jeg prøve igjen i morgen.. 

Denne kvelden her blir svært lite produktiv kjenner jeg. Jeg har satt meg under pleddet, og her blir jeg frem til jeg skal legge meg.. Det er kaldt, det er grått og trist ute, så jeg er egentlig ikke motivert for noen ting. Nå blir det Huset den neste timen, og etter det så kanskje det blir en episode med 13 reasons why! Noen som har sett den serien? Jeg har sett 3 eller 4 episoder, og underholdningsmessig liker jeg serien veldig godt, men om man skal gå dypere og vurdere effekten ved en slik serie, så blir det noe helt annet.. Kanskje ikke noe å se for en lettpåvirkelig 15 åring. 

 

Ble ikke så mye spennende på denne kanten her idag, men jeg føler at jeg ikke har så veldig mye spennende å dele heller.. Er det bare jeg som føler at alle andre har mye mer spennende liv enn det jeg har?? At alle andre får gjøre alt liksom.. Nei jeg vet ikke.. Jeg skylder på været jeg!!! 

  

1 Kommentar

liveterherlig93

10.05.2017 kl. 20:34
fint bilde:)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits