I ferien skal jeg...

  • 09.05.2017 kl. 19:53

Sommeren nærmer seg med stormskritt. Før vi aner ordet av det er ferien her, og like fort er den over.. Det er jo litt tidlig å tenke på at den snart er over, men det er sånn at da den er i gang så går tiden så alt for fort.. Jeg har ønsket meg 4 uker ferie i år, og håper jeg får de ukene jeg har ønsket meg.. Vi har allerede noen planer klare, men jeg har også lyst til å få mest mulig ut av den tiden vi har her hjemme i ferien. 

 

 

________________________________________________________________________

 

  • Jeg skal bruke mye tid ute. Det er så alt for lett å tenke at man skal bare først, men jeg skal prøve å være litt mer "her og nå" denne sommeren. 

 

  • Jeg skal bade. Det er ikke ofte jeg bader i Norge, men denne sommeren har jeg lyst til å bruke mye tid på stranden og da må man jo bade litt. 

 

  • Jeg skal trene mye utendørs.

 

  • Jeg skal bruke mye tid med familien min. 

 

  • Jeg skal nyte de små tingene, hver eneste dag av ferien skal tas vare på, nettop fordi tiden går så utrolig fort..

 

  • Jeg skal lese. 

 

_____________________________________________________________________

 

 

I tillegg til å bruke tiden så godt jeg kan i ferien skal jeg også passe på å bruke ettermiddagene etter jobb og helgene så godt det lar seg gjøre.. Jeg kjenner at jeg har lyst til å bruke mye tid ute, og det er nettopp fordi det er sommer, og det er utetid.. Jeg skal bruke kjoler, skjørt og bikini. Jeg skal nyte!! 

Det er kanskje rart å ramse opp ting man vil gjøre, fordi det er jo bare å gjøre det. Men samtidig så kjenner jeg på det behovet for å øke min egen bevissthet, fordi jeg vet at det er så alt for lett å havne i den "skal bare" greia. Og det vil jeg virkelig ikke!! 

I tillegg til å være hjemme og nyte tiden skal vi reise.. Ikke på bare en tur, men to! Men det tenkte jeg å fortelle litt mer om senere!!! Weee som jeg gleder meg!!! 

 

Har du noen planer for ferien? 

 


Skal du bruke mest mulig tid ute - lag maten ute - spis ute!!! Kos deg!!!

 


 

6 Kommentarer

missmommy.blogg.no

09.05.2017 kl. 20:17
De tingene du skal i ferien høres bra ut og jeg skal forsøke det samme:) det blir en liten Frankrike tur muligens- men ikke helt bestemt. Men lese skal jeg uansett! Hvilke bøker tenker du å lese og hva liker du best? Krim, drama....?

Kaja Jeanette

09.05.2017 kl. 20:46
missmommy.blogg.no: Akkurat nå leser jeg Unni Lindell - Jeg vet hvor du bor. Og det er nok bøker i den sjangeren, altså krim jeg liker aller best.. Hva leser du??

liveterherlig93

09.05.2017 kl. 21:02
så kos:)

Hege Kristin

09.05.2017 kl. 22:26
hørtes koselig ut <3

Sandra Marie

09.05.2017 kl. 22:41
Kos! har ikke planlagt ferien enda :D

elisebr

10.05.2017 kl. 14:29
Så god all grillmaten så ut! :) Ønsker deg en super dag :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits