Ukens mål #8

  • 08.05.2017 kl. 05:53

Nok en uke har gått, og akkurat her jeg sitter nå så tenker jeg at helgen gikk litt for fort, mest fordi jeg er litt trøtt, men også fordi jeg ikke kom 100% i mål med målene mine denne uken (heller). Været har virkelig vært på vår side denne uken, og kanskje spesielt på lørdag. Jeg sa i fra allerede tidlig i uken at dersom været holdt seg så bra på lørdag, så skulle vi grille, og slik ble det. Men for at vi skulle kunne grille så måtte vi jo få orden på verandaen, så puter ble tatt med ut, sofaen ble tatt ut av vinterdvalen sin og vasket. Vips så var verandaen mer eller mindre klar for sommer! Den samme lørdagen fikk jeg utfordret meg selv litt også, for før veranda, grilling og alt annet så tok jeg meg en tur til frisøren. Jeg hadde lenge tenkt på at jeg hadde lyst til å klippe håret mitt, og skjelvende gikk jeg inn i salongen, satte meg i stolen og måtte skynde meg med å si hva jeg ville. Jeg var redd for å ombestemme meg, men akkurat det er jeg glad for at jeg ikke gjorde. Jeg ble så fornøyd.  

På onsdag hadde jeg fri fra jobb, og benyttet anledningen til å dra på treningssenteret. Jeg fant den perfekte tiden å dra dit på, for jeg var jo nesten alene.. Skikkelig digg! Det ble mest styrke den dagen, men det fikk jeg jevnet litt ut på søndag, for da tok jeg beina fatt og løp 9 kilometer ute. Jeg fant virkelig igjen løpegleden den dagen.. Så treningsmotivasjonen den har egentlig vært der denne uken.. 

Det er fremdeles et av punktene jeg ikke har vært innom, og det er vasking av alle lister.. Det er vel der jeg har syndet litt, for listene de er like flekkete og støvete som de har vært noen uker nå.. Det har ikke blitt gjort, og det er egentlig for dumt å si at jeg ikke har hatt tid, for det er vel heller det at jeg ikke har hatt lyst.. Huff!! 

 

Alt i alt så er jeg ganske fornøyd med denne uken, og hopper i det med nye mål for denne uken.. 

 

Ukens mål #8

 

1. Være litt mer her og nå isteden for å hele tiden skyve ting foran meg. Jeg må bli flinkere på å nyte hverdagene..

 

2. Gjøre huset klar til 17.mai. 

 

3. Fortsette treningsbølgen. 

 

4. Øve meg på å holde det jeg lover meg selv. Jeg er god på å holde det jeg lover andre, men ikke like god på å holde det jeg lover for meg selv.. Det henger vel sammen med det at jeg ikke liker å gjøre det jeg føler jeg må. Et slags opprør mot flink pike syndromet.. Men jeg må rett og slett bli litt bedre på å ikke skuffe meg selv.. 

 

 

 

 

5 Kommentarer

liveterherlig93

08.05.2017 kl. 09:40
fine mål:)

dreamofstyle

08.05.2017 kl. 11:50
Så flott bilde av deg, her er også et av målene å holde treninga i gang ;)

Kaja Jeanette

09.05.2017 kl. 06:50
dreamofstyle: takk :) Akkurat nå kjennes det der treningsmålet litt håpløst, haha! Er så sykt trøtt, men blir vel bedre utover dagen :P

Emilie Skaget

08.05.2017 kl. 17:42
Så fine mål! Flink er du :-)

Kaja Jeanette

09.05.2017 kl. 06:49
Emilie Skaget: takk :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits