Flow!

  • 07.05.2017 kl. 18:09

Da det kommer til trening har jeg egentlig funnet ut at jeg er hun på treningssenteret som løper fordi det er grei oppvarming, men som er drittlei etter 20 minutter. Jeg er hun som smiler seg gjennom styrketreningen og ikke kan forstå hvorfor jeg egentlig orket å løpe i det hele tatt. Idag følte jeg vel egentlig at jeg bare gikk rundt her hjemme og gjorde ingenting, det er ikke ofte jeg kjeder meg, men idag gjorde jeg det. Jeg var rett og slett litt rastløs. Tanken om å dra på treningssenteret streifet meg, men samtidig så hadde jeg ikke veldig lyst til å sette meg i bilen å kjøre. Det ble egentlig litt for mye tiltak for en kropp som allerede var lei. Så da tok jeg et raskt blikk på hunden som lå rett ut. Tok på meg treningsklær, fant frem musikk og hundebånd og la ut på en liten tur. 

Med musikk på ørene holdt jeg beina gående i hele 9 kilometer.. Jeg byttet på å jogge og gå, jeg brukte en drøy time på turen og hadde en gjennomsnittsfart på 7:22 km/h så det er jo ikke så alt for ille.. Jeg syntes faktisk det var utrolig gøy.. Jeg som trodde jeg ikke likte å løpe så plutselig gleden i det. Det jeg trenger er altså å løpe ute og ikke inne.. Det er jo egentlig litt logisk.. Gi meg en sti neste gang så løper jeg sikkert dobbelt så langt, haha! 

Det er liksom noe magisk som skjer da man finner den perfekte farten. Den farten som gjør at man ikke blir lei fordi det ikke går fremover, men som samtidig ikke gir deg så høy puls at du ikke klarer å løpe lengre enn 100 meter. Den farten som gir god flyt.. Den farten fant jeg idag, og det gjorde at jeg hadde lyst til å fortsette. Jeg kunne egentlig velge å ta den korteste turen hjem etter 4.5 kilometer, men valgte å ta en omvei istedenfor.. Det er en god følelse det.. Det er treningsglede..  

Følelsen etterpå er nesten enda bedre. Den roen, mestringsfølelsen og gleden som sprer seg i kroppen!! For ikke å snakke om energien man får på lang sikt!!! 

 

2 Kommentarer

liveterherlig93

07.05.2017 kl. 21:50
flink:)

Kaja Jeanette

07.05.2017 kl. 22:46
liveterherlig93: synes det var skikkelig gøy og det hadde jeg aldri trodd :P

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits