Når inspirasjonen uteblir!

  • 05.05.2017 kl. 06:35

Det er litt rart med det, noen ganger så kan man bli litt inspirert av å være uinspirert.. Skriving er liksom ikke det helt store om dagen, det kjennes ut som om fingrene mine klistrer seg fast i tastaturet i en protest mot å skrive.. Jeg kommer egentlig ikke så langt ved å tvinge meg selv. Det er litt rart, for man må jo ikke skrive! Men jeg har så lyst.. Jeg liker jo å skrive, men da man sliter med å få ting ned på papiret, eller ned på tastaturet da, så hjelper det liksom ikke å ha lyst! 

Bilder derimot, bilder har jeg forelsket meg i om dagen.. Ta bilder eller bli tatt bilder av (kleint, men sant). Bilder kan uttrykke så mye, mye mer enn tekst egentlig, nettopp fordi det er enda lettere å tolke det, faren er at vi mennesker er skrudd sammen forskjellig, og vi tolker derfor ting forskjellig.. Men det er jo ikke farlig heller. Det er jo bare det at ting som er vakkert for meg er ikke nødvendigvis det for deg, eller naboen din! 

Jeg har et sånn behov for å løpe rundt med kamera av og til, samtidig som jeg har et behov for å ta meg en tur i skogen. Sånn er det litt nå.. Kanskje det henger litt sammen med at det er så ubeskrivelig flott vær om dagen, DET må man jo bare bli glad av!! 

  

2 Kommentarer

dreamofstyle

05.05.2017 kl. 12:22
Det kan gå så veldig opp og ned ;) Bilder er så artig, noen ganger er det et pes å komme i gang med å ta bilder, men så fort man er i gang er det jo så artig :) Ha en fin helg!

liveterherlig93

05.05.2017 kl. 16:32
fint bilde:)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits