Tanker om kropp, feil og mangler!

  • 03.05.2017 kl. 10:19

Det er så rart hvordan man kan endre hele sitt syn på seg selv med bare en tanke. Det er så rart hvordan andre kan endre ditt syn på deg selv med bare en kommentar.. Det er så rart hvordan vi mennesker er sårbare!! Det er så rart hvordan vi mennesker hele tiden streber etter det perfekte. Det er så rart hvordan vi mennesker hele tiden vil ha noe vi ikke har, eller ikke kan få. Det er så rart hvordan vi kan se så mye fint i andre, men da man ser seg selv i speilet så blir det så vanskelig å se det som er vakkert.. Det er så rart hvor lett fokuset blir på det negative..

Jeg husker så godt den sommeren! Det var så varmt, alle sprang rundt i Hamar med  shorts, skjørt og kjoler. Jeg tror jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg brukte shorts den sommeren. Jeg gikk alltid med bukser. Tanken på shorts fikk det til å vrenge seg inni meg.. Jeg prøvde å ta den på inne i den lille leiligheten min, men jeg tok den ført av igjen.. Jeg hatet lårene mine, og det faktum at jeg aldri blir brun svei så hardt at jeg bare hadde lyst til å gjemme meg bort.. Sommeren gikk og for meg kunne det se ut som at alle fikk finere og finere brunfarge, men ikke jeg.. "men du blir jo ikke brun da du har på deg bukser hele tiden..." Nei, men jeg blir ikke brun da jeg går i short heller!! Jeg vet ikke helt hva som var verst. Det at jeg hatet lårene mine, eller at jeg ikke blir brun.. Jeg tror kanskje det er en kombinasjon.. 

Da jeg var liten, altså sånn barneskoleliten.. Var det veldig kult med spice girls.. Jeg samlet på cd`r, bilder, plakater... ja alt!! De var det store forbildet, ikke bare for meg, men for veldig mange.. Det var kult å bruke korte topper fordi det gjorde de.. Jeg hadde det jeg også, men hver gang jeg brukte den så holdt jeg hendene i kryss over magen.. Hvorfor? Ikke fordi jeg følte meg tykk, men fordi jeg hatet navlen min, det er så absurd, men jeg hatet den virkelig, og hvorfor det? Jo fordi den ikke var helt lik som alle andre sin.. Det er så trist hvordan man påvirkes av andre. Hvordan man allerede i så tidlig alder blir bevisst på sine egne "feil". Og jeg er ganske sikker på at det fremdeles er sånn. Men det burde det ikke!!

Jeg har heldigvis innsett at jeg ikke er noe dårligere enn andre fordi jeg ikke blir brun, jeg kan fremdeles bli lei meg dersom noen kommenterer at jeg har hvite bein, men jeg bruker shorts og skjørt allikevel.. Jeg er fremdeles ikke glad i hvordan beina mine ser ut, og jeg er nok ganske bevisst det, men jeg tør allikevel å gi slipp på jeansen en varm sommerdag.. Heldigvis!! Jeg har blitt voksen!! Jeg har innsett at selv om jeg ikke er helt fornøyd med meg selv, så hjelper det å gi litt mer F! 

Heldigvis!!!

 


 

 

 

 

2 Kommentarer

Becca Alexandra

03.05.2017 kl. 20:18
Kjempefint skrevet og vakkert bilde <3

Kaja Jeanette

03.05.2017 kl. 21:10
Becca Alexandra: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits