Hvorfor sette seg ukentlige mål?

  • 26.04.2017 kl. 18:19

Det er noe jeg har tenkt litt på.. De siste 6 ukene eller noe har jeg satt meg ukentlige mål, men hvorfor gjør jeg egentlig det? Hva er poenget? Og er det egentlig positivt? 

Vel hvor skal jeg begynne? Jeg synes det er gøy å sette meg mål fordi jeg synes det er gøy og utfordre meg selv, samtidig trenger jeg det. Nettopp fordi jeg er et en person som hater å gjøre ting jeg må.. Det er noe jeg trenger å øve meg på. Og det får jeg jo ved å sette meg mål, for hvem er det det går utover dersom jeg ikke holder målene mine? Jo det er meg, og bare meg!! Jeg blir så skuffet over meg selv dersom jeg ikke klarer målene mine, så da gjør jeg jo en ekstra innsats.. Altså.. Bare se på vinduene mine.. De har hatt behov for en liten puss gjennom hele høsten og vinteren, og nå brukte jeg altså en halv søndag på å pusse vinduer fordi jeg hadde satt meg som mål å gjøre det. Jeg hadde ikke så veldig lyst, men jeg hadde mindre lyst til å skuffe meg selv. Det samme var det jo med badet for en stund siden. Det ble vasket fra gulv til tak. Ikke veldig gøy, men gud så glad jeg ble for at jeg klarte målet mitt. Så jeg vil vel egentlig si at det er positivt. Hvertfall så lenge jeg klarer å holde målene mine, de gangene det er mange mål jeg ikke klarer å holde er det kanskje ikke så positivt, rett og slett fordi jeg blir skuffet over meg selv.. 

  

Jeg ser at jeg gjennomfører mer da jeg setter meg mål, og det liker jeg. Så jeg kommer definitivt til å fortsette med å sette meg mål.. 

 

 

 

 

4 Kommentarer

Znippen.no

26.04.2017 kl. 18:44
Godt skrevet :D Håper du har en fin dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og like den på facebook :)

Victoria Larsen

26.04.2017 kl. 19:56
Veldig bra skrevet! Jeg ønsker deg en fin onsdag :-)

dreamofstyle

26.04.2017 kl. 21:11
Synes det er topp med noen mål iløpet av uka, da føler man liksom at man har accomplished noe ;) Fint skrevet!

Irene

26.04.2017 kl. 22:46
Jeg tror det er bra med ukentlige mål :)

Jeg tror faktisk at jeg skal begynne med det snart :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits