Ukens mål #6

  • 24.04.2017 kl. 06:11

MANDAG!!


- Når dette er det første du ser når du går ned trappa om morgenen - 
 

 

Ny uke nye muligheter.. Det er klart for en ny uke, og jeg er klar for å ta fatt på den. Jeg vet ikke helt hva det er om dagen, men jeg har en sånn rar følelse inni meg, en sånn følelse av jeg ikke er helt tilfreds, men jeg vet ikke helt hva det er som gjør det.. Det er noe jeg må prøve å finne ut av, for det er slitsomt å ha det sånn..

Allikevel er jeg klar for denne uken, jeg skal sette meg nye mål, og jeg skal klare å innfri dem.. Men før det skal jeg oppsummere den uken som har gått og de målene jeg har hatt.. 

Jeg har bare trent en gang denne uken, og det er jo en gang mindre enn planen, men jeg er allikevel fornøyd fordi den ene gangen så gikk jeg virkelig all in. Det var en treningsøkt som gjorde meg motivert, glad og fornøyd.. Det er mer enn bra nok for meg! Denne uken har gått, og jeg har hørt på musikk akkurat da jeg har hatt lyst til, musikken gjorde også vindusvasken litt mindre plagsom, og jeg har hørt på musikk om morgenen. Bloggen har jeg egentlig ikke fått helt ut av feriemodus, jeg vet ikke helt hva som har skjedd, men jeg har vært litt off da det kommer til motivasjon, så jeg har egentlig bare gjort det jeg har hatt lyst til. Jeg driver å planlegger et innlegg, men jeg må ta litt bilder og det krever litt bedre vær og godt humør, men det kommer etterhvert!! Telefonen har jeg klart å la ligge litt mer for seg selv, og det er utrolig godt, noe jeg absolutt skal fortsette med!! 

Alt i alt er dette en uke jeg er veldig fornøyd med. Jeg har til og med vasket vinduer liksom!! Det hadde jeg ikke trodd faktisk!! 

 

Målene for denne uken #6

 

1. Spise sunt, det vil si å få bukt med søtsuget som melder seg hver eneste dag!!

 

2. Treningen får jeg fortsette med, får se om jeg får til to ganger denne uken da!!! 

 

3. Få tatt bildene til det innlegget jeg snakket om over her!

 

4. Få ordnet på verandaen slik at den er klar for varmere tider. 

 

 

3 Kommentarer

Irene

24.04.2017 kl. 06:57
Veldig fine mål for uken :)

Spennende å se hvordan det går å følge dem :)

dreamofstyle

24.04.2017 kl. 11:56
Håper du får en flott uke :D Og lykke til med målene :)

Nina

24.04.2017 kl. 15:56
Fine mål 😊

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits