Kjoler, mat og kaffe!

  • 22.04.2017 kl. 20:38

06.10 ringte vekkeklokken idag, og selv om jeg var litt trøtt så var det helt greit. Denne dagen har jeg gledet meg til lenge, ei venninne av meg skulle til Oslo for å prøve brudekjoler og jeg var så heldig å få være med.. Jeg har virkelig kost meg i hele dag. Mange fine kjoler, godt selskap og god mat. Perfekt!! Det er lenge siden jeg har hatt det så gøy. 

  

Jeg har jo sagt før at jeg av og til skulle ønske at jeg hadde bodd i Oslo en stund, men etter å ha vært der en dag så kjenner jeg at jeg får litt nok. Jeg er jo veldig klar over at det finnes roligere steder enn akkurat rundt Karl Johan, men så mye mennesker på et lite sted, og alle ser så stressa ut der de går i rasende fart.. Jeg skjønner rett og slett ikke hvordan de holder ut i lengden.. Det er urbant og sosialt, men samtidig ikke sosialt.. Jeg kjenner det at jeg trekker litt mer mot jorder, skog og mark!! 
Storby er fint i små mengder, jeg kunne helt sikkert fint å sitti å sett ut av dette vinduet en dag og bare studert menneskene som går fordi, men ikke hver dag!! Storby er befriende, men samtidig ikke.. Men en ting  er sikkert er at storbyen har mange valgmuligheter, og det liker jeg.. Ok, nå føler jeg det er litt rart å omtale Oslo som storby, men for meg er det jo det, eller det ER jo en stor by.. 


 

Etter en lang dag er det utrolig godt å være hjemme igjen. Beina i sofaen, sjokolade, kaldt vann og White Collar på TV.. Jupp!!! Perfekt!! 

 

3 Kommentarer

Irene

22.04.2017 kl. 22:51
Jeg er så vant med livet i Oslo at jeg tenker liksom ikke over det :)

Men selv jeg kan kjenne på den stressa følelsen når jeg går i byen og jeg må faktisk si at den dagen jeg skal kjøpe meg hus, så skal det bli på landet :)

Drømmen min er å flytte til området rundt der du bor :)

Jeg trives f.eks veldig godt i Stange blant annet og der kunne jeg tenkt meg å bo :)

Håper du har kost deg masse i Oslo :D

Nyt lørdagskvelden <3

Carina

29.04.2017 kl. 17:31
Tusen takk for en superfin dag👐🏻 Vi får heller rømme til storbyen innimellom😜

Kaja Jeanette

29.04.2017 kl. 17:35
Carina: Ja, det er egentlig den beste løsningen ;) Jeg liker den roen som vi har her :P hehe

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits