Innspurten!

  • 17.04.2017 kl. 17:04

10 dager med ferie. Noe å virkelig se frem mot. Tid med familien, ingen ting man må gjøre, spontanitet og kos. Akkurat slik jeg liker det aller aller best!! 10 dager.. En liten evighet.. Men så er det plutselig over.. Nå sitter jeg her på en mandag, som egentlig er en søndag, i morgen er det tilbake til hverdagen, og jeg kjenner at det å skulle gi slipp på ferien svir litt. Mest fordi jeg har kost meg skikkelig i ferien, men også litt fordi jeg ikke er helt i form. Denne forkjølelsen har virkelig tatt knekken på energien min, og det hater jeg.. 

Det er så rart hvordan denne ferien som man alltid ser sånn frem mot går så fort.. De første dagene føler man hat man har uendelig med tid, men så kommer vissheten om at hverdagen straks er tilbake og man begynner å telle litt ned, prøver å gjøre det aller meste ut av dagene, samtidig som man ikke vil gjøre så mye at dagene går for fort.. Det å finne balansen er egentlig umulig, for dagene går uansett alt for fort. Jeg er et ferie menneske, og det er nok pga friheten, jeg liker den at jeg ikke MÅ noen ting.. At jeg ikke MÅ ha på vekkeklokke, eller MÅ være noe sted akkurat klokken 08.00. Jeg er et frihetsmenneske! Det hadde vært litt godt om alt bare var en stor ferie, men så tenker jeg meg litt om, og så må jeg trekke det tilbake. For hva hadde skjedd dersom alt bare var en stor ferie?? Da hadde vi ikke hatt noen ferie, for da hadde jo ferie vært hverdag.. Så det jeg vil frem til er vel egentlig det at vi må ha hverdagene for å kunne sette pris på ferien, og da alt kommer til alt så er vel ikke hverdagen så ille heller.. Det er liksom noe med å like det som det faktisk er mest av også, og det gjør jeg jo egentlig.. Selv om jeg må opp da vekkeklokka ringer. 

I morgen er det tid for hverdag igjen, men før det skal jeg nyte siste rest med ferie.. Lesebok, drikke te og ta en og annen klesvask bare fordi... 


7 Kommentarer

Sandra Marie

17.04.2017 kl. 19:21
Ferie hver dag er ikke morro, man setter såå mye mer pris på ferie når man "jobber" hardt for den, også er det jo kjekt å ha noe å gjøre hver dag! Blir fort dyrt og kjedelig mer ferie hver dag :-D

Kaja Jeanette

17.04.2017 kl. 19:24
Sandra Marie: og det er også veldig fint å ha noe å glede seg til :)

Sandra Marie

17.04.2017 kl. 19:26
Helt sant :-D

liveterherlig93

17.04.2017 kl. 19:59
<3

Tone V. Vinningland

17.04.2017 kl. 20:04
Det er herlig med ferie og fridager, men så kommer hverdagen så fort også <3

Irene

17.04.2017 kl. 22:45
Riktig så god bedring :)

Det skal bli veldig godt med hverdagen igjen, samtidig som jeg gruer meg til å stå opp tidlig :P

Kaja Jeanette

19.04.2017 kl. 21:07
Irene: Hehe, det å stå opp tidlig er det vanskeligste her :P

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits