Ukens mål #4

  • 13.04.2017 kl. 10:44

Her har virkelig dagene flydd fra meg og jeg har vært i skikkelig påskemodus, alt av mål, eller hvertfall oppdatering av mål har blitt helt glemt.. Men jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere litt nå, bedre sent enn aldri.. 


 

Treningsmålet for denne uken har jeg klart sånn delvis. Jeg har vært en tur på treningssenteret, men den turen jeg skulle gå den ble helt glemt.. Jeg er allikevel ganske fornøyd med dette. Og det målet om jeg kanskje har gruet meg mest til ble vel egentlig det som jeg satte mest pris på sånn i lengden, det var det å skulle rydde skapet. Jeg dro alt av klær ut av skapene mine og fikk en skikkelig oversikt på hva jeg hadde. Det har jeg jo allerede skrevet litt om. Hagen har også blitt raket, og vi har fått opp trampolinen til barnas store glede. I tillegg så har vi fått lagt gulvet i dukkestua, så nå må vi bare få på lister, så er den klar til å bli lekt i resten av sommeren.. Hurra!!!

 

Helt til slutt så skulle jeg gjøre noe for bare meg selv, noe som gjorde meg glad. Og selv om jeg ikke har en sånn stor ting som jeg har gjort for meg selv så føler jeg på en måte at jeg har gjort sånne småting som gjør meg litt ekstra glad. Jeg har hørt mye på musikk, både da jeg har laget mat, ordnet meg på badet om morgenen og ellers om dagen. Det at jeg kom meg på trening gjorde meg glad fordi jeg fikk litt tid for meg selv, og jeg fikk gjennomført en skikkelig økt som jeg kjente i kroppen i flere dager etterpå.. Og det at jeg fikk ryddet i skapet mitt gjorde at jeg har fått mer motivasjon til å sette sammen antrekk. Og i tillegg så har jeg begynt å lese en bok som jeg har hatt lyst til å lese lenge.. Så jeg er egentlig mer enn fornøyd med min egen innsats jeg altså.. 


 

Jeg tenkte egentlig ikke at jeg skulle ha så mye mål for resten av påsken. Hvertfall ikke noen store mål. Jeg skal rett og slett bare kose meg med familien og gjøre det vi har lyst til. Jeg skal spise akkurat det godteriet jeg har lyst til selvom det barer torsdag og jeg skal rett og slett bare nyte de siste dagene med påskeferie.. Mer avanserte eller konkrete mål kan jeg heller komme tilbake til da ferien er over.. 

 

 

 

 

2 Kommentarer

Irene

13.04.2017 kl. 11:49
Jeg syns du har vært kjempeflink :D

liveterherlig93

13.04.2017 kl. 12:09
flotte mål :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits