#Sommerkroppen

  • 10.04.2017 kl. 18:41

Vår og sommer står rett utenfor døren og banker på. Det betyr en tid hvor man kan gi slipp på ullgenser, bukser og tykke sokker. Det betyr en tid for shorts, kjole, skjørt, topper og bikini.. Dette er noe som kommer frem både i magasiner, i butikkene og i sosiale medier.. #sommerkroppen er vel kanskje den mest brukte taggen på instagram, og helt sikkert den flest søker opp også. Nettet bugner av solbrune kropper på treningssenteret. Stressa jenter og gutter som slår seg selv i bakhodet fordi de spiste så mye sjokolade i vinterhalvåret. Jenter og gutter som trener som gale etter noen måneder som støttemedlem på treningssenteret. 

Vi studerer reklameplakater, søker gjennom nettet etter treningsinspirasjon og ser oss  i speilet og fordømmer oss selv.. Vi finner feil med oss selv og mange føler  nok at de må gjøre en ekstremt stor innsats for å passe inn i bikinien. Noen gruer seg allerede nå til at det blir så varmt at de kan bli med venner på stranda. Dette er jo ganske usunt i seg selv. Mediene fremmer et usunt syn på kroppen og på den årstiden som vi har i vente.. 


 

I tillegg så vil jeg stille litt spørsmål til denne periode-treningen eller periode-slankingen. Det er ikke veldig bra for kroppen å bli utsatt for en slik påkjenning som det faktisk er å gå opp og ned i vekt.. Det er ikke bra for kroppen å bli kjørt så hardt i løpet av noen få måneder.. Jeg mener det er helt greit at man har lyst til å trene for å føle seg fresh. Det gjør jeg selv også.. Men jeg synes man skal skifte litt fokus.. Skifte fokus fra #sommerkroppen til #helårskroppen. For det er faktisk viktig at man har en sunn kropp hele året. At man har fokus på regelmessig trening og regelmessig sunt kosthold. Det er det kroppen vår trenger!! 

Så jeg vil med dette slå et slag for  #helårskroppen!!!! 

 


- Når du gjør bilde svart/hvitt for at det ikke skal være så tydelig at du er rødsprengt i ansiktet, men så synes det allikevel #superwoman -
 

 

#trening  #sommerkroppen #superwoman #helårskroppen 

3 Kommentarer

Nora Piscopo

11.04.2017 kl. 12:09
Så flink du er! :) Stå på <3

kathrineadventure

12.04.2017 kl. 10:09
Bra skrevet :)

Kaja Jeanette

12.04.2017 kl. 13:13
kathrineadventure: takk :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits