Serieanbefaling.

  • 04.04.2017 kl. 06:27

De siste dagene har vi begynt å se en ny serie.. Allerede etter episode 1 så var jeg veldig klar over at dette var en sånn serie som jeg kommer til å angre på at vi begynte å se. Det er nemlig en sånn serie som man BARE må se EN episode til av.. Hvilket selvfølgelig fører til at 40 minutter (en episode) fort blir til 120 minutter, og man kommer seg dermed ikke i seng før alt for sent... Men jeg må jo anbefale den allikevel. Jeg synes hvertfall den er utrolig bra. 

 

Serien handler om en mann som er satt i fengsel pga svindell og kunstforfalskning eller noe sånn. Han rømmer for å få oppmerksomheten til en agent i FBI. Det ender med at denne fangen inngår et samarbeid med FBI og blir deres konsulent. De løser flere saker sammen samtidig som man får et innblikk i hva denne fangen driver med på "fritiden" sin. Han har nemlig en besettelse!! 

 

Har du sett Blacklist? Det er egentlig litt i samme sjiktet, bare litt bedre egentlig.. Eller litt annerledes som gjør den bra på en annen måte.. Jeg vet ikke helt.. Bra er den hvertfall... Og det er vel allerede 6 sesonger eller noe.. Så det er mye å se. Det liker jeg!

  

Har du sett denne serien??

Hva synes du i så fall om den?

 

 

2 Kommentarer

Kristin

04.04.2017 kl. 08:28
Takk for anbefaling! Den hørtes kul ut. Kan kjenne meg igjen ift «bare en til, sååå legger vi oss». Klassiker.

liveterherlig93

04.04.2017 kl. 11:06
ikke sett:)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits