Måneden som gikk - mars

  • 01.04.2017 kl. 18:45

1. april.. Den kjipeste dagen i hele verden egentlig.. Jeg har aldri likt den dagen, og jeg skal innrømme at jeg blir veldig glad hver dag 1. april havner på en helgedag.. Jeg har nemlig gitt veldig klar beskjed om at det er uaktuelt med noe lureri her hjemme.

Men så er denne dagen litt fin også, for det er endelig vår på ordentlig.. Det føles hvertfall sånn akkurat nå.. Det er klart for et lite tilbakeblikk på måneden som gikk.. En ganske så fin måned egentlig.. 

 

Månedens høydepunkt

Denne måneden er det slektstreffet som vi var på som jeg husker best av alt, og som jeg blir litt ekstra glad da jeg tenker tilbake på. Det var så koselig å se alle sammen igjen. I tillegg så er det jo et lite høydepunkt at vi har gått fra vinter til vår denne måneden. Det har vært mange herlige vårdager, og jeg har sett årets første vårtegn.


 

 

Månedens nedtur

Denne måneden føler jeg har vært ganske så bra, det har egentlig ikke vært noen nedturer.. Sånn bortsett fra snøfallet som kom her om dagen og forvandlet våren til vinter igjen. Men det har jo gått over idag, så da er det jo liksom greit. 

 

Månedens sang

Breathe med Astrid S. Det er nok månedens sang.. 

 

Månedens innlegg

Innlegget jeg liker best denne måneden er "Hva barn fortellerRett og slett fordi jeg synes det er så viktig å lytte til det barna forteller, ta de alvor og hjelpe de å bearbeide sine tanker og opplevelser. 

 

Månedens mest besøkte blogginnlegg

Det innlegget som flest lesere har besøkt denne måneden er "Jeg vil å være fin" Det er litt skummelt, og litt fint at det er besøkt såpass mange ganger, for det er ganske sårbart, men samtidig så er jeg ganske sikker på at flere kan kjenne seg igjen i det de leser. 

 

Månedens innkjøp

Skoene og solbrillene <3 Skoene har jeg brukt i hele dag, og de har faktisk ikke gitt meg vondt i beina. De er litt tunge, men det kjenner jeg egentlig ikke da jeg går med dem. Solbrillene er jeg også blitt veldig glad i. De sitter godt på, og jeg føler de kler meg godt! Har også kjøpt en veldig kul topp denne måneden, men den har jeg ikke tatt noen bilder av enda, så kan heller vise dere senere.  

Månedens antrekk
 

Månedens favorittfoto

Det lille huset langt der borte!! Dette tok jeg da jeg var ute å gikk tur med hunden, det er tatt med iphone, så kvaliteten er jo ikke helt topp, men det er så fint allikevel.. Fargene og det lille huset som står der så ensomt..  

Månedens serie

OMG!! Uten tvil Code Black. Har du ikke sett den og liker sykehusserier, så anbefaler jeg den virkelig.. 

 


 

6 Kommentarer

mallows

01.04.2017 kl. 19:13
hørest ut som en god mnd

Kaja Jeanette

01.04.2017 kl. 19:25
mallows: Ja, så absolutt :)

Irene

01.04.2017 kl. 19:23
Det høres ut som du har hatt en fin mars måned :D

Kaja Jeanette

01.04.2017 kl. 19:25
Irene: Det har det virkelig vært :D

Christine

01.04.2017 kl. 20:26
Så koselig med slektstreffet :) fine bilder!

Nina

01.04.2017 kl. 22:23
Fin mnd :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits