Fra grått til flott!

  • 01.04.2017 kl. 16:08

Denne dagen som startet så grå, eller egentlig starten den ganske tregt i senga. Men ute var det ganske grått. Første helgen på lenge uten planer, og det har jeg egentlig sett litt frem mot. Det er noe ekstra avslappende med noen dager fri dam an ikke har noe man må gjøre. Ettersom morgenen var grå så tok vi oss en tur inn til Hamar, planen var egentlig å se etter nytt dusjkabinett, men det var så dårlig utvalg, og jeg er så sta at jeg ikke vil ha det eneste som egentlig passer på badet vårt... Fader til gammelt hus og dårlig takhøyde... Men vi endte egentlig opp med å se på kjøkken istedenfor, og jeg fant et jeg likte skikkelig godt.. Så nå har vi tatt med oss alt for mange brosjyrer fra ulike leverandører, så får vi se om det jeg så i butikken fremdeles er favoritten.. Det er jo sååå mye fint!!!

Vi endte etterhvert opp på kjøpesenteret, her ble det is, fuktighetskrem, leppepomade og sminkefjerner.. Jupp, litt av noen innkjøp, men det var det jeg trengte. Eller is trengte vi vel egentlig ikke, me nvi hadde lyst på..

Her kommer noen snaps fra dagen så langt!!


- å bli vekket på denne måten en god stund etter at alle andre har stått opp - 
 


- Nam - 

 


- Lesestoff for kvelden - 
 


Da vi kom hjem hadde det jo plutselig blitt klar blå himmel og sol... Det er noe med disse karuselldørene som jeg nevnte i forrige innlegg, de er magiske.. Man går inn og da man kommer ut igjen er alt plutselig helt annerledes.. DA vi kom hjem gikk vi rett ut i hagen, og her har barna kost seg og jeg fikk tatt en kopp kaffe med den beste mannen i hele verden. Perfekt ettermiddag med andre ord.. Nå sitte jeg ute i solveggen og skriver til dere, det er sååå deilig.. Og ikke minst utrolig rart hvordan svingninger vi har da det kommer til været.. I går var det hvitt av snø her hjemme og idag er det sol, bar bakke og vår.. Jeg må innrømme at jeg liker dagen idag best... 


- Utelek - 

- Fornøyd hund - 

 

Håper dere har hatt en flott dag så langt!!!

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits