Bak karuselldørene..

  • 30.03.2017 kl. 17:52

// Sponset innlegg - reklame //

I løpet av de siste årene har det skjedd noen endringer i den byen jeg bor, og veldig mange andre byer også vil jeg tro. Jeg husker godt det yrende livet i gågatene de første årene jeg bodde i Hamar. Da våren kom yret det av glade mennesker som kikket i butikkene, satt på kafé og skravlet. Men det har altså skjedd en endring. Flere og flere butikker stenger. De flytter.. Det blir færre mennesker og enda flere butikker stenger. Det er ikke akkurat vanskelig å forstå, for de som driver butikk tenker jo på den økonomiske driften. Så det sier seg kanskje selv at det lover bedre på lang sikt å ha butikken sin innenfor karuselldører fra BoonEdam sammen med mange andre butikker. Innenfor disse dørene finner man et helt eget miljø, et lite landskap av butikker. En egen liten verden man kan forsvinne inn i og glemme tid og sted på utsiden. På mange måter er disse karuselldørene litt magiske. Man kan gå fra regn til noe som føles på solskinn og varme bare ved å gå en halv runde. 

På mange måter er det litt trist at butikkene forsvinner fra gatene, det er liksom noe som forsvinner da, men jeg må innrømme at jeg som veldig mange andre foretrekker å gå gjennom en dør for så å befinne meg i min egen lille himmel. Kjenne varmen i det du går gjennom karuselldøren, de flotte lysene fra skiltene på butikkene, menneskene som trasker rundt i sitt eget tempo, de smilende butikkansatte(stort sett), lukten av kaffe og fristelsene rundt hvert hjørne. Det høres kanskje rart ut, og av og til er det ikke sånn i det hele tatt, men stort sett så liker jeg sentere veldig godt. Alt på et sted prinsippet. Så jeg kan jo forstå hvorfor butikkene forsvinner fra gatene og inn bak karuselldørene som er med på å lage et praktisk og delikat utseende på senteret. 


Bilde fra Boonedam.no
 

Bak disse dørene skjuler deg seg et eget lite samfunn, et shoppingsamfunn, et samfunn som er tilpasset deg, meg og alle... Kan det bli bedre da?? Så ta deg en tur innenfor dørene fra Boon Edam og kos deg du også. 

 

4 Kommentarer

liveterherlig93

30.03.2017 kl. 18:06
kult:)

Irene

30.03.2017 kl. 19:37
Ser fantastisk ut der :D

Victoria Larsen

30.03.2017 kl. 19:58
Så kult :D

Celine

31.03.2017 kl. 22:27
Utrolig kult!

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits