Boligmesse, lunsj og vårfølelse.

  • 26.03.2017 kl. 20:53

Herregud for en herlig dag dette har vært.. Vi har virkelig fått kjenne følelsen av vår, i ettermiddag har barna lekt ute i hagen uten jakker.. Og vi har sitti ute i solveggen og drikki kaffe. Tidligere idag var jeg og Ole-Anders på boligmesse i vikingskipet. En boligmesse er ganske enkelt forklart en en messe med stands som er relevant for hjem og bolig. Det er alt fra kjøkkenleverandører, baderomsleverandører, alarmselskaper, taktekkere og husbyggerfirma. Det er veldig morsomt å gå rundt å se på hva de ulike har å tilby, og dersom man er ute etter noe spesielt kan man få ganske gode tilbud, fordi de fleste leverandørene kjører gode messetilbud.. Vi har veldig behov for et nytt dusjkabinett, og jeg fant et som jeg synes var veldig fint og praktisk med tanke på rengjøring, det var derfor veldig skuffende da vi kom hjem, tok mål og fant ut at det var for høyt for badet vårt... Fader altså... Det var jo perfekt.. Ja bortsett fra høyden da.. 

Et av høydepunktene med messen var foredraget som Otto (sinnasnekker`n) holdt, vi var på noe lignende i fjor, og jeg får alltid så sykt mye inspirasjon til å gjøre ting, altså som oppussing, her hjemme selv.. Så nå er planen allerede klar for kjellertrappa, for om det er en ting som Otto er god på å få frem er at ting ikke trenger å være dyrt, det trenger ikke å være stort eller vanskelig for at resultatet blir bra. Så nå skal det snekres, males og organiseres til den store gullmedaljen.. 

Etter noen timer med trasking på boligmessen meldte sulten seg, og vi bestemte oss for å ta en tur på Peppes. Der bestilte vi salat og pizza, farris og en kaffe. Veldig godt å få hvilt beina litt, og ikke minst å få fylt opp magen igjen. Og det var her vi ble enige om hva vi skulle gjøre i kjellertrappa, og at vi må få malt soverommet som vi egentlig har planlagt siden i fjorsommer... En skikkelig fin dag med andre ord, og som jeg nevnte i begynnelsen av innlegget så ble den avsluttet med den perfekte vårfølelsen.. DEILIG!!! Håper dere har hatt en flott vårdag!!!


 

7 Kommentarer

dreamofstyle

26.03.2017 kl. 21:11
Helt fantastisk i dag! :D Utrolig deilig å kunne være ute hele dagen!

Lisa Rørvik

26.03.2017 kl. 21:33
Så utrolig koselig :)

Irene

26.03.2017 kl. 21:52
Det virker absolutt som dere har kost dere masse :)

Har vært helt knall i Oslo også i dag, selv om jeg har valgt å slappe av inne på sofaen :) Var kjempesynd med den dusjen :( Men du finner nok en som er perfekt og som passer i høyden skal du se :D

Kaja Jeanette

26.03.2017 kl. 22:00
Irene: Ja, satser på det, må nok ut og se litt i butikkene :) For ny dusj trenger vi :P

Sandra Marie

26.03.2017 kl. 22:57
hatt en veldig fin dag i sola, var også på peppes faktisk :D

Nina

26.03.2017 kl. 23:35
Koselig da:)

Cathrine

27.03.2017 kl. 20:21
Helt fantastisk <3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits