Hva skjer??

  • 24.03.2017 kl. 07:18

Seriøst hva er det som skjer om morgenen?? Dagen før kan jeg liksom tenke at i morgen skal jeg ordne meg litt ordentlig, for sannheten er jo den at jeg føler meg 10 ganger bedre dersom jeg bruker litt mer enn 10 minutter på badet om morgenen. Så kan jeg få skikkelig ånden over meg.. På kvelden altså.. Jeg tenker gjennom alt og er meget fornøyd.. Altså, nå er det ikke snakk om å sminke seg med partysminke altså, men bare det å ha på øyenskygge og foundation liksom.. 

Men så kommer morgenen da, jeg ligger i senga og er trøtt som en strømpe.. Jeg krabber ned på badet og står bare å ser på det trøtte ansiktet i speilet.. Jeg går på do, klasjer på maskara og litt eyeliner og vips så er jeg ferdig!!! Altså, det var jo ikke det jeg hadde tenkt, jeg føler meg gusten i huden og jeg føler jeg ser utrolig trøtt ut.. Men allikevel så orker jeg bare ikke tanken på å fikse meg noe mer.. 

 


 

Herregud jeg er glad for at jeg ikke har en jobb hvor jeg MÅ sminke meg ordentlig hver dag, det vet jeg ikke om jeg hadde orket.. haha... Enda jeg liker å fikse meg liksom!!!!

Så hva er det egentlig som skjer om morgenen, hvorfor blir man så "giddalaus" da man er trøtt?!? 

  

3 Kommentarer

liveterherlig93

24.03.2017 kl. 10:37
håper du får til i morra da hehe:)

Victoria Larsen

24.03.2017 kl. 11:14
Jeg ønsker deg en god helg :-)

Irene

24.03.2017 kl. 21:44
Jeg bruker aldri sminke på jobben :)

De få gangene jeg gjør det, så er det fordi jeg skal noe etter jobb eller at det er fotografering :P

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits