Kaffe, fri og julemusikk!

  • 22.03.2017 kl. 09:06

God morgen fine!!

I dag har jeg fridagen min, og Nathalie er hjemme sammen med meg. Vi skal ut på farten om en liten stund, hun skal nemlig få være med til veterinæren idag, Neo skal ha vaksine og Nathalie hadde behov for litt mammatid, så da måtte vi jo få til det! Nå sitter jeg å spiser frokost og Nathalie hører på pulverheksa sanger, og jeg får jo nesten julestemning fordi hun hører på julesangene til pulverheksa, hehe. Ute derimot er det så langt fra jul.. Der er det faktisk ganske vårstemning idag. Solen skinner fra blå himmel og gradestokken viser at temperaturen stiger. Deilig!! 

Hva vi skal etter veterinærbesøket vet jeg ikke helt, men det får vi se. Det er jo så fint vær, så vi må nok ut en tur.. 


BTW så må jeg seriøst få meg et kamerastativ, for da jeg tok disse bildene så balanserte kamera mitt oppå en lekegarasje som ble plassert oppå spisebordet.. Det er jo håpløst, haha!!! 

 

Jeg er så glad i disse fridagene som jeg har av og til. Det å få et lite avbrekk med en rolig morgen midt i uka er helt ubeskriveldig, og det å ha muligheten til å gi barna fri på en helt vanlig onsdag er jeg også veldig glad for. Idag ble det bare Nathalie som fikk fri, men det er rett og slett fordi jeg ser for meg en liten katastrofe dersom jeg skulle hatt med Storm Aleksander til veterinæren.. Huff.. Den lille gutten med så sterke meninger som ikke gjør annet enn det han absolutt vil, jeg ser for meg at han sitter midt på gulvet og skriker fordi han ikke får gå akkurat dit han vil. Altså, han er ikke så ille altså.. Han er stort sett glad, men det er bare det at han har oppdaget at han har egne meninger, og det liker han å teste ut litt. Ganske normalt og ganske slitsomt av og til.. #mammalivet

 

Nå må jeg legge fra meg dataen og få ordnet litt her før vi drar. Jeg tenkte jeg skulle børste gjennom pelsen til Neo før vi drar.. Nevnte jeg at han har sykt mye pels?!? hahahah!!!

Ha en fin dag da!!! 

 


 

6 Kommentarer

liveterherlig93

22.03.2017 kl. 10:25
fin start på dagenD:

Victoria Larsen

22.03.2017 kl. 11:45
Så herlig! Fine bilder :D

Christine

22.03.2017 kl. 12:04
Haha, kjenner meg igjen. Før jeg fikk kamerastativ ble kamera plassert på de merkeligste ting ;p men ble veldig fine bilder av deg da :)

Kaja Jeanette

22.03.2017 kl. 12:22
Christine: blir litt enklere med stativ vil jeg tro :P litt mer fleksibelt med tanke på hvor man kan ta bilder også :) Takk for det :)

Emilie

22.03.2017 kl. 12:37
Veldig fin start på dagen, og nydelige bilder av deg! <3

Trenger også kamerastativ, haha

Janne

22.03.2017 kl. 14:17
så gøy å få bli med da :D haha, sånn pleide jeg og å ta bilder før, med kameraet oppå de rareste ting, det funker da :D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits