Åpne øynene!

  • 21.03.2017 kl. 20:04

De omgivelsene vi befinner oss i har veldig mye å si for følelsen vi har inni oss. Omgivelser vekker følelser. Bare her i lille Norge finnes det utrolig mange flotte steder. Jeg er veldig tiltrukket av vann, sjø, hav, bekker, elver, fossefall... Ja takk!!! Det er noe utrolig vakkert med vann, og et er vakkert utover det man kan se. Jeg vet ikke helt hva det er, men det ligger kanskje litt i den følelsen av uendelighet, stillhet, kraft, ro, renhet... Jeg vet ikke.. Vakkert er det hvertfall, og dersom jeg skal ta bilder er det ofte vann av noe slag jeg trekker mot. 

Mitt nærområde er ikke akkurat preget av vann, hvertfall ikke i umiddelbar nærhet, her er det jorder på alle kanter. Jeg kjenner at jeg ofte trekker mot andre steder i Norge, steder jeg synes er ubeskrivelig vakre. Steder jeg kunne tenke meg å se. Og det er klart at det finnes mange flotte steder i Norge, men jeg er av den oppfatningen at jeg ikke er den eneste som forelsker meg i andre steder enn det som er hjemme. Det er vel nettopp sånn at man veldig lett ser seg blind på det som er rett utenfor dørene. Man glemmer liksom litt å åpne øynene og virkelig SE! 

Det er jo egentlig veldig trist, for man går glipp av så utrolig mye. Mitt nærområde består ikke av vann, men som sagt så er det jorder på alle kanter, og dersom jeg virkelig åpner øynene og SER så er det ikke så ille det heller.. Det har på en måte litt de samme kvalitetene som vann, ikke i form altså, men i følelse.. Det uendelige, rolige, stillheten.. Synet av solen som går ned på andre siden av jordet her tar pusten fra meg nesten hver dag, da våren kommer og jordene strekker seg grønne og fine utover horisonten og for ikke å snakke om fuglelivet.. Det er jo vakkert.. Og det skal jeg prøve å ikke glemme. Så må du se litt ekstra godt på dine omgivelser også.. 

 

Jeg synes himmelen har sine vakre særpreg de ulike årstidene, og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for når jeg synes den er finest, men en ting er sikkert og det er at nå da våren er på vei, himmelen har fått en flott blåfarge, skyene er lette og solen farger himmelen rosa og rød, ja da er det ganske så vakkert.. Synes du ikke?!? 

 

Jeg tror det jeg vil med dette innlegget er å få andre som er som meg til å åpne øynene også, for jeg er helt sikker på at ditt nærområde også har noe vakkert ved seg.. Eller hva?!? 

12 Kommentarer

dreamofstyle

21.03.2017 kl. 20:11
Utrolig herlig :D Jeg er så heldig å bo et sted hvor det både er fullt av jorder og vann. Og det er så vakkert, synd at man ofte tar ting for gitt, helt til man brått befinner seg på en annen plass. Ha en fin kveld!

Kaja Jeanette

21.03.2017 kl. 20:15
dreamofstyle: Ja, det er synd at man ikke klarer å nyte det som er rett utenfor døra litt mer. Tenk så mye man egentlig går glipp av..

Ha en fin kveld!!

christineskun

21.03.2017 kl. 20:13
Vakre bilder <3 Fint i nærområdet her å, men det er litt for mye hus å sånn for å få noe utsikt :P

Kaja Jeanette

21.03.2017 kl. 20:16
christineskun: Det er kanskje litt annerledes enn i Hamar :P hehe Da jeg gikk tur idag så innså jeg det at vi egentlig er ganske heldige med beliggenheten både i forhold til hus i nærheten og utsikten, solnedgangen, soloppgangen og ja, egentlig alt :p Det er liksom ingenting som skjermer for noe her ute :P

Nina

21.03.2017 kl. 20:14
Fine bilder :)

Kaja Jeanette

21.03.2017 kl. 20:16
Nina: Takk :)

christineskun

21.03.2017 kl. 20:18
Ja, Hamar en utrolig flott :D Det er jo sykt digg da, sånn sett er det digg å bo på "landet" ;)

Kaja Jeanette

21.03.2017 kl. 20:24
christineskun: Ja, veldig digg.. Av og til skulle jeg jo ønske at jeg bodde i by`n, men da alt kommer til alt og jeg faktisk legger merke til det jeg har rundt meg så er dette her ganske så flott. Jeg bor jo på landet, samtidig som jeg har typ 10 minutter inn til Hamar og de shoppingmulighetene som er der :P Perfekt..

christineskun

21.03.2017 kl. 21:24
Ja, det er det! men da bor du jo midt i blinken, det er jo perfekt :D

Hverdagslykker

21.03.2017 kl. 21:26
Fine bilder! Jeg må virkelig bli flinkere til å åpne øynene og ser mer rundt meg. Det er faktisk frøkna her som ofte peker på ting som jeg stort sett ikke legger merke til før hun har nevnt det. Og det er jo så synd! Det er vakkert rundt oss også, og jeg må begynne å legge merke til det, for så travelt har jeg det ikke! Det er bare at jeg glemmer å se meg rundt mens jeg gjør alt annet...

Kaja Jeanette

21.03.2017 kl. 21:38
Hverdagslykker: Ja, det er noe med det, i en hektisk hverdag er det så lett å glemme å stoppe opp, men samtidig så er det jo ikke så vanskelig, så alle klarer det jo egentlig dersom man tenker seg om. Og som du sier barn legger jo merke til så mye mer enn oss, og da blir det jo mer naturlig for oss å stoppe opp også. Så konklusjonen må altså være, heng med unga :P hehe

Irene

21.03.2017 kl. 22:02
Himmelen var nydelig på bildet ditt :)

Jeg vil helt klart si at jeg er tiltrukket av himmelen, hvordan den ser ut, hvordan den kan klare å være så vakker til tider :D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits