Blogginspirasjon!

  • 16.03.2017 kl. 20:35

Å skulle finne noe å blogge om hver eneste dag er ganske vanskelig, og jeg har jo tidligere tipset dere om å skrive en liste over ting du kan skrive om. Denne listen bør du ha lett tilgjengelig slik at du kan oppdatere den da du kommer på noe. Jeg skriver det ned på mobilen min i en notat-app som heter Keep. Veldig enkelt og greit.. Men altså, dette innlegget skal handle om noe litt annet, nemlig HVOR jeg finner inspirasjon til ting jeg skal skrive om. 

 

1. Radion

Det er ofte ikke så mye som skal til før jeg finner inspirasjon. Det kan være nok med å høre et ord som jeg assosierer med en følelse jeg har hatt f.eks. Det kan være nok til å skrive et helt blogginnlegg. 

  

2. Et program på TV

Dette blir litt som over. Bare at her finner jeg mye i bilder eller små klipp, igjen så handler det jo om en følelse jeg får. Eller noe jeg kan kjenne meg igjen i, noe jeg blir rørt av, eller noe jeg blir sint eller irritert av. 

 

3. Quotes

Det finnes mye god tekst i et godt quote. Man kan lett bygge videre på noe som virkelig treffer en i hjertet.  

4. Blogger

Man skal ikke kopiere det andre gjør, det er veldig viktig for meg, MEN det er så absolutt lov å finne inspirasjon i andre sine blogger. Tips til hvordan man kan ta bilder, temaer man kan skrive om eller kanskje til og med en debatt man kan føre videre.. 

 

Man kan veldig lett finne inspirasjon, men det som er aller viktigst er å er at du skriver om noe som du virkelig bryr deg om, det er de innleggene som blir aller best. Selv om andre liker mote, så trenger du ikke skrive om det dersom du ikke liker det. Om andre liker trening, så må du ikke skrive om det om du ikke har lyst.. Tenk på hva DU vil, og du kan finne mye motivasjon. 

 

 

6 Kommentarer

Charlotte

16.03.2017 kl. 20:43
Bra innlegg :)

Cathrine

16.03.2017 kl. 21:00
Takk for gode tips :D

Irene

16.03.2017 kl. 22:34
Veldig fine tips :)

Jeg planlegger blogguken hver søndag :)

Prøver også å skrive et innlegg i forskjellige kategorier :)

Laila Marina

16.03.2017 kl. 23:36
Takk for tips. Noen dager eier jeg dessverre bare ikke motivasjon til å blogge, skal ha disse tipsene i bakhodet da :D

Emilie

17.03.2017 kl. 09:02
Veldig bra innlegg med fine og ganske viktige tips <3

liveterherlig93

17.03.2017 kl. 10:22
fine inspirasjon:)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits