Snaps from my day!

  • 15.03.2017 kl. 20:24

Nå er jeg sånn passe sliten kan du si.. Det føltes egentlig helt greit frem til jeg satte meg ned i sofaen etter en veldig lang dag med kurs og togkjøring, og da kjente jeg liksom at jeg bare ble helt borte.. Så da måtte jeg rett og slett gi meg selv 5 minutter hvor jeg bare kunne se rett inn i veggen og la tankene flyte.. 

Nå er jeg litt mer på igjen, og klar for å skrive litt til dere. Jeg har jo som jeg fortalte før idag vært i Oslo på kurs idag, og for meg som er bosatt i relativt lille Hamar er jo Oslo ganske så eksotisk, og idag kjente jeg litt ekstra på den følelsen.. Det var liksom litt som å hoppe rett inn i en annen årstid enn hva vi har her hjemme. Plutselig var det vår helt på ordentlig.. Det var sol, det var varmt og det var yrende folkeliv, akkurat det siste der vet jeg ikke helt hva jeg synes om. Det kan jo bli for mye folk også... #bondeknøl 

Å fortelle dere om kurset i seg selv blir ikke veldig spennende for dere med mindre dere har en interesse for digitale verktøy i barnehagen, for det var nemlig det jeg har vært på kurs i. Jeg synes jo det er veldig spennende, og det finnes utallige muligheter.. Alt er ikke bare Viaplay og Netflix for å si det sånn.. 

Men altså ikke mer inn på det nå, jeg tenkte heller jeg kunne dele noen snapmoments med dere fra dagen min. Jeg føler jeg har spist mer i dag enn jeg har gjort på hele uka ellers, men litt godt det å, er man på tur, så er man på tur.. 

Dagen startet relativt tidlig på togstasjonen i Hamar. Litt kaldt, og akkurat da angret jeg litt på at jeg hadde valgt joggesko, men det skulle jeg bli veldig glad for utover dagen. 

 


Soloppgangen fra togstasjonen. 
 

 

Dagens lunsj, dessertbordet var så stort at jeg ikke klarte å velge, så derfor ble det to desserter - huff

 

Etter kurset var det litt tid å slå ihjel, så da fant vi veien til slottet og tuslet oss nedover mot Oslo S. Bare jeg som er fascinert av slottet? 


Jeg fikk også se årets første vårtegn... Herregud så deilig!!! 


Selvfølgelig en obligatorisk selfie på slottsplassen. 

 


Og litt mer mat før togturen.. 
 

Må jo bare si at jeg har hatt veldig hyggelig selskap idag også, og det gjorde jo turen ekstra morsom. Veldig godt at vi kan dra flere på kurs sammen, da får man liksom en helt annen opplevelse av hele greia.. 

 

Har hatt en veldig spennende, lærerik, inspirerende og koselig tur til Oslo idag, og nå er jeg mer enn klar for å legge meg egentlig.. Men først skal jeg gå gjennom notatene fra kurset. 

 

 

 

7 Kommentarer

Nina

15.03.2017 kl. 20:44
Fine bilder:)

Victoria

15.03.2017 kl. 21:28
Kjempe fine bilder! :D

Charlotte

15.03.2017 kl. 23:31
fine bilder :)

Naima

16.03.2017 kl. 07:09
Soloppgangen, deg og blomsten var kjempefin😍😊

Kaja Jeanette

16.03.2017 kl. 07:17
Naima: tusen takk :)

Emilie

16.03.2017 kl. 11:20
Vakre bilder av deg og alt annet! <3

Cathrine

16.03.2017 kl. 17:53
Åå fine bilder <3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits