Jeg vil å være fin!!

  • 09.03.2017 kl. 21:01

Dette innlegget skrev jeg i går kveld, og egentlig var jeg litt usikker på om jeg skulle dele det eller ikke, rett og slett fordi jeg følte meg skikkelig dårlig akkurat der og da.. Det er så rart hvordan man blir påvirket av det man ser, men også hvor mye dagsformen spiller inn på det hele.. Idag føles det nemlig bedre.. Jeg trodde egentlig jeg hadde en god dag i går, men jeg hadde jo tydeligvis ikke det, jeg vet ikke helt hva det er som gjør at man blir lettere påvirket noen ganger, og jeg vet ikke om det er sånn med alle eller bare meg..

Men her kommer det altså.. Jeg deler... Dette er livet... 

 

Jeg tenker at jeg ikke blir påvirket av det jeg ser på nettet. Jeg synes det er flott at andre ser bra ut, har kule antrekk eller har veltrente kropper.. Jeg synes det er flott at andre er stolt av seg selv, at de står for den de er og tør å innrømme at de er fornøyd med seg selv. Det mener jeg virkelig... Fra helt innerst i hjertet mitt... Jeg synes det er flott å fremme andre mennesker... 

Men så sitter jeg her hjemme i sofaen min, det er helt stille rundt meg.. Jeg har akkurat vært hos frisøren så jeg føler meg egentlig ganske fresh... Jeg blar nedover instagram, ser på bilder og ser så mye fint.. Fine klær, fine mennesker og fine hjem.. Jeg koser meg egentlig.. Tror jeg... For før jeg aner ordet av det så sitter jeg her med en klump i magen.. Jeg ser refleksjonene av meg selv i skjermen på telefonen... "Jeg har også lyst til å være sånn fin... Du vet sånn fin at man bare kan ta et bilde så er man fornøyd"...  Jeg kjenner jeg nesten blir kvalm, smilet mitt forsvinner... Jeg lar meg jo ikke påvirke jeg... Trodde jeg... Men sannheten er vel den at jeg gjør det... Hver eneste dag!!! For guds skyld, jeg har jo lyst til å kjøpe meg caps fordi det er så mange fine jenter med caps på instagram.... Jeg lar meg ikke påvirke liksom... Tull!!! Jeg er vel kanskje det menneske i verden som lar meg påvirke mest av alle, det er bare det at noen dager så merker jeg det, og andre dager merker jeg det ikke... Idag er en sånn dag, en sånn dag som ikke er så god.. En sånn dag hvor jeg merker det!!! Jeg vil egentlig ikke innrømme det, men jeg lar meg påvirke, og jeg føler meg helt jævlig!!! 

  

7 Kommentarer

Helene

09.03.2017 kl. 21:05
Du er fin og bra nok nydelige deg <3 fikk vondt av deg jeg nå :/

Kaja Jeanette

09.03.2017 kl. 21:14
Helene: Du vet.. oppturer og nedturer.. livet :P Ikke alltid like lett.. men takk <3

Irene

09.03.2017 kl. 21:21
Jeg er litt sånn som ikke tenker på hvordan andre ser ut :)

Prøver å være fornøyd med meg selv sånn som jeg er og lage min egen klesvei :)

Janne

09.03.2017 kl. 23:40
åh kjenner meg så igjen. dette er en veldig ond sirkel, og jeg forstår ikke hvordan vi kan ende den

Anette Skaflem

10.03.2017 kl. 12:12
Dette er nok en følse alle kjenner på i ny og ne, så ikke føl deg alene om det. Og ikke glem at DU er unik, og INGEN er lik deg. Det er ganske fint å tenke på når du føler det slik som du skriver her. Tenk også på de som sitter med samme følse som deg, og at de ønsker kanskje å se like fin ut som det DU er! Ingen er like, og DU er FIN nok akkurat slik du er <3

Kaja Jeanette

10.03.2017 kl. 18:26
Anette Skaflem: ja, jeg er nok ikke den eneste som føler det sånn av og til. Tusen takk for fine ord <3

Nina

10.03.2017 kl. 12:25
Du er pen:)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits