Trening for kropp og sjel

  • 07.03.2017 kl. 17:40

// Innlegg i samarbeid med rabble //

Trening har for meg vært så fjernt så lenge... Jeg trodde aldri at jeg kom til å bli hun som likte å dra på trening.. Likte å bli svett og likte å bli støl.. Gjennom alle mine år på skolen var jeg nemlig hun der som HATET gym, jeg gruet meg i flere dager før gymtimene, rett og slett fordi jeg aldri følte at jeg var god nok. Jeg kan huske at jeg glemte gymtøyet med vilje på barneskolen fordi da slapp jeg å gymme... Helt til jeg en dag fikk beskjed om at dersom jeg ikke hadde med gymtøy til neste time så måtte jeg gymme i trusa... Og det som da skjedde var jo at jeg faktisk glemte gymtøyet til timen og fikk helt panikk... 

Selv om jeg aldri har likt gym så var alltid mamma og pappa flinke til å ta oss med ut i skogen og ut på ski om vinteren, og det har jeg jo på en måte likt.. Men da har det vel egentlig ikke vært så mye aktiviteten i seg selv, men det å være sammen med mamma og pappa. Jeg var alltid hun som smilte meg gjennom hele skituren selv om jeg gikk bakerst i mitt eget tempo..

Til tross for at interessen for trening ikke har vært til stede så mye i mitt voksne liv heller så har det de siste 2 årene skjedd noe. Jeg våknet plutselig en dag og hadde bestemt meg for at jeg skulle melde meg inn på treningssenter. Og det gjorde jeg.. Jeg har nevnt før at min treningsmotivasjon går veldig opp og ned, men det synes jeg er helt greit fordi jeg vet nå med meg selv at dersom motivasjonene er litt på bånn en stund så blir den bedre etter hvert, og da står jeg virkelig på.. Jeg kjenner en så enorm forskjell på kroppen min da jeg kommer meg på trening.. Ikke nødvendigvis slik at jeg ser forskjell, fordi jeg er naturlig slank, men jeg merker det inni meg.. Jeg blir mer fornøyd, mer våken, glad og ikke minst positiv til meg selv. Jeg får det rett og slett mye bedre med meg selv da jeg er aktiv. 

For meg er det mye motivasjon i god musikk. Jeg delte jo spillelisten min for en stund siden, og den er fremdeles lik.. Jeg liker sangene med litt tempo og som jeg kan synge til. I tillegg til denne gode musikken så finner jeg veldig mye motivasjon i treningstøy. Jeg liker å trene i klær som sitter godt på, tights som ikke sklir ned når jeg løper, og topper som ikke er så stramme så det føles ubehagelig, men som heller ikke er så løse at de slenger rundt.. Jeg skal innrømme at jeg liker å føle meg litt fresh på trening og litt farger på treningstøyet er aldri feil for meg... I tillegg så er jeg veldig avhengig av å ha gode sko ettersom jeg har overpronasjon og derfor får veldig lett vondt i leggene da jeg løper.. 

Hos Ellos finner man et godt utvalg med treningstøy både til han og henne.. Jeg har to treningstightser som jeg bytter på å bruke, og jeg liker de begge to like godt.. De sitter godt på, er høye i livet og ser bra ut.. Den ene er fra Röhnisch, det er den første tightsen jeg kjøpte meg, og jeg liker den så utrolig godt.. Röhnisch har så utrolig mange fine tightser og treningstøy generelt.. Og det er dette merket jeg ofte faller tilbake på da jeg ser etter nytt tøy. Ellos.no fører blant annet Röhnisch og har et godt utvalg både i tightser, trenings bh`er og topper. I tillegg så fører de mange andre merker, både merker jeg kjenner til, og merker som jeg ikke har hørt så mye om. Jeg har laget meg en liten moodboard med treningstøy fra Ellos.no.. Håper du finner noe du liker!! 


Alle disse herlighetene finner du hos ellos!!! 

 

  

9 Kommentarer

stavangerinmyheart

07.03.2017 kl. 17:53
ja her var det mye fint:) Ønsker deg en fin dag videre.

Kaja Jeanette

07.03.2017 kl. 17:54
stavangerinmyheart: Ja, ikke sant :)

FitnessVibeQueen

07.03.2017 kl. 17:56
Fine treningsklær :)

Kaja Jeanette

07.03.2017 kl. 17:57
FitnessVibeQueen: Ja, ikke sant :)

liveterherlig93

07.03.2017 kl. 17:59
fint innlegg om trening:)

Victoria Larsen

07.03.2017 kl. 19:21
Flott innlegg! :)

Siri Kolstad

07.03.2017 kl. 21:09
Takk for tips! Må garantert sjekke ut ellos for treningstøy! Så fint mønster, skikkelig fresht og stilig nå til våren!

Kaja Jeanette

07.03.2017 kl. 21:24
Siri Kolstad: det var tydelig at jeg falt for det mønsteret for da jeg klikket meg gjennom sidene med treningstøy så var det alltid de med dette mønsteret jeg stoppet opp ved :P hehe

Irene

07.03.2017 kl. 22:13
Det var utrolig mye fint :D

Gøy med litt nytt treningstøy inni mellom, men jeg har mer enn nok :P

Har vel 10 tightser og 10 topper :P

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits