Måneden som gikk - Februar.

  • 01.03.2017 kl. 07:01

Tenk at vi nå har begynt på den 3 måneden i 2017.. Tiden går så vanvittig fort... Det er litt skummelt og veldig godt... Jeg gleder meg så sykt mye til våren nå.. O nå er det vel sånn egentlig vår... Selv om det ikke ser helt sånn ut da... Men ja.. Måneden som gikk.. Hva skjedde??

 

Månedens høydepunkt

Det må nok være de to dagene jeg hadde med vinterferie.. Det var så utrolig godt med litt familietid.. Vi storkoste oss ute i det fine været.. PERFEKT!! 

Månedens nedtur

Nedturen denne måneden må nok være at jeg har vært veldig sliten.. Jeg føler at jeg har gått rundt med en konstant sky av tretthet over meg, og det tærer veldig på humøret mitt. Jeg føler jeg trenger uendelig mengder med søvn. Jeg kjenner rett og slett at jeg trenger litt sol og varme.. Jeg trenger VÅR!!! 

Månedens sang

Sangen fra Fifty Shades Darker.. I don`t wanna live forever - Zayn. Jeg digger den både på trening og her hjemme... Akkurat nå så kjennes det ut som at jeg aldri blir lei.. 

Månedens innlegg

Da jeg ser tilbake i arkivet mitt for februar så sitter jeg igjen med en følelse av at dette har vært en god måned for bloggen. Jeg føler at jeg har fått skrevet mange innlegg om ting som er viktige for meg, men samtidig har jeg også mange innlegg som handler mer om hverdag og ting som interesserer meg på et annet og kanskje mer overfladisk plan. Kosthold, klær, trening osv. Det har faktisk vært vanskelig å velge et innlegg som jeg liker aller best, men jeg tror kanskje jeg endte opp med innlegget om det å ta i mot komplimenter, rett og slett fordi det er så viktig at man kan ta i mot komplimenter, men samtidig er det så vanskelig. Jeg har inntrykket av at det er mange som sliter med dette.. Innlegget kan du lese HER 

Månedens mest besøkte innlegg

Denne er egentlig ikke så veldig overraskende. Jeg har fått inntrykket av at de som er innom bloggen min er veldig interessert i trening, mat og antrekk.. Og det at innlegget mitt om treningsmotivasjon var det innlegget som ble lest av flest kommer ikke akkurat som noe sjokk. Innlegget kan du lese HER 

 

Månedens innkjøp

Månedens innkjøp ja... Det tror jeg må være den nye jeansen min... Jeg rett og slett digger den... 

Månedens antrekk


 

Månedens favorittfoto

Jeg liker stemningen i dette bildet så godt. Blandingen av solen, den blå himmelen, de lette skyene og tåken som ligger så lavt..  

Månedens serie

Denne måneden så er det Code Black som er på toppen av listen min, samme nmed Black List tror jeg... Digger de seriene!!! 

 

8 Kommentarer

Victoria Larsen

01.03.2017 kl. 07:39
Kjempe flotte bilder! Elsket antrekket :)

Kaja Jeanette

01.03.2017 kl. 20:51
Victoria Larsen: ÅÅ, tusen takk <3

Anette Skaflem

01.03.2017 kl. 10:08
Så fin oppsummering av måneden. Dette innlegget likte jeg godt :)

Kaja Jeanette

01.03.2017 kl. 20:50
Anette Skaflem: Tusen takk :D

liveterherlig93

01.03.2017 kl. 10:44
flott mnd:)

Minrefleksjon

01.03.2017 kl. 14:08
Det siste bildet var vakkert!

Kaja Jeanette

01.03.2017 kl. 20:50
minrefleksjon: Tusen takk :D

Irene

01.03.2017 kl. 20:50
Her var det veldig mye fint :D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits