La oss snakke om været.
 • 28.02.2017, 06:16

Det å snakke om været er så utrolig Norsk.. Har man ikke noe å snakke om, ja så snakker man om været!! Godt vær, dårlig vær, kjedelig vær.. Det været vi liker best og det været vi liker dårligst.. Vi snakker om været, og det har jeg tenkt til å gjøre nå også..

Vekkeklokken ringen alt for tidlig kjennes det ut som, jeg er trøtt, men får opp øynene slik at jeg får skrudd den av. I det jeg trykker på telefonen og lyden forsvinner blir jeg oppmerksom på en annen lyd. En lyd som med det samme tar meg med rett til sommerhalvåret. Det sildrer utenfor vinduet.. Jeg kan høre det renner i takrennene, slår på taket og pisker mot vinduet. Jeg hører dråpene. Er de virkelig så store??

Så kommer jeg på det, det er jo ikke sommer nå.. Det er vinter for F*** Det skal da vel ikke regne nå... Men joda.. Det skal det så absolutt.. Det er virkelig regnet som sildrer ned.. I går levde i i et Winter Wonderland med snø, masse snø.. Idag er det bløtt på vinduene og det er langt i fra nødvendig å måke snø av bilen. Det regner og snøen har allerede blitt mye mindre, og sikkert veldig mye tyngre også. For en nedtur.. Akkurat nå som det hadde blitt så fin vinter, og jeg tenkte at vinter var litt greit.. Så kom altså dette... VÆRET!!! 

Fader altså!!!


// Bilde lånt fra google //
 


Follow

 • Publisert i Hverdag • Laila Marina

  28.02.2017 kl.07:30

  Haha, så sant, været ja, alle nordmenns fav. smalltalk tema :P

  Det verste jeg vet, sånn værmessig, må være nettopp regn og slaps! Usj, så slitsomt når alt er vått !

  Ha en en super tirsdag :)

  liveterherlig93

  28.02.2017 kl.10:07

  her er det snø :/

  Kaja Jeanette

  28.02.2017 kl.11:30

  liveterherlig93: heller snø enn regn kjenner jeg :/ var jo egentlig snø her også, men nå er det bare slaps :/

  Sima Sophian

  28.02.2017 kl.17:30

  Haha, snakker om været når jeg ikke har noe mer å si :)
  Skriv en ny kommentar


  hits