Something OLD & something NEW!

  • 25.02.2017 kl. 12:56

Det føles litt merkelig å legge ut dette innlegget etter innlegget som kom i går kveld. Det kan du lese HER. Jeg kommer til å gjøre det allikevel, for da alt kommer til alt så handlet ikke gårsdagens innlegg egentlig om det å kjøpe nye ting hele tiden.. Det handlet om selvtillit og selvbilde. Og det faktum at for meg så er nye ting med på å gi meg et boost i riktig retning. Jeg føler meg mye bedre på innsiden da jeg føler meg fin på utsiden, jeg føler på en måte at jeg stråler litt ekstra, og det er vel egentlig ikke så rart.. Det som kanskje er rart er at jeg etter en stund føler at de tingene jeg har ikke gir meg denne følelsen av å være fin etter en stund, men så igjen er det kanskje ikke så rart da jeg er så vant med å føle at jeg ikke har noe som er fint.. Men uansett.. Tilbake til dagens innlegg... 

Jeg kjøpte meg jo den jeansen for en stund siden, har du ikke fått det med det, så klikk deg inn HER. Samtidig som jeg kjøpte den så hintet jeg også om at jeg hadde kjøpt meg noe annet som jeg gleder meg til å bruke utover våren, og idag har jeg fått tatt litt bilder sli kat jeg kan vise dere hva det er.. Jeg digger den.. Fargen, lengden, passformen... ALT!!! Jeg gleder meg til å bruke den til mange forskjellige styles utover våren.. 

Jeg må også få poengtere at antrekket bare er satt sammen for at jeg skulle få vist dere denne flotte saken, antrekket jeg har på idag er litt mer tilpasset temperaturen.. Jeg har den samme buksen, men har byttet ut overdelen med en genser i deilig ull... Perfekt!!!  I skrivene stund har jeg litt alenetid her hjemme mens Storm Aleksander sover ute i vognen sin. Ole-Anders har nemlig tatt med seg jentene ut for å gå på skøyter.. Planen etter at jeg er ferdig med å skrive her er å lage boller. I morgen skal Nathalie i bursdag, så da går vi for boller med krem idag istedenfor.. NAM!!! Kunne vært fastelaven hver helg!! 

 

#mote #trend #pink #innkjøp #fashion #trenchcoat 

6 Kommentarer

Victoria Larsen

25.02.2017 kl. 13:09
Så utrolig flott! Kjempe fine bilder av deg :)

Kaja Jeanette

25.02.2017 kl. 13:15
Victoria Larsen: Takk :)

liveterherlig93

25.02.2017 kl. 13:24
fine bilder av deg:)

Dazzy

25.02.2017 kl. 13:41
Kjempefint!

Vilde

25.02.2017 kl. 14:01
Det var ihvertfall et sykt fint antrekk, og buksen så veldig flott ut :D

Janne

25.02.2017 kl. 16:42
så fiin!

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits