Ting jeg hater...

  • 20.02.2017 kl. 18:24

Altså det er ikke reint lite som jeg irriterer meg over, det kan faktisk til tider være ganske mye.. Mens andre ganger kan det være svært lite.. Det kommer veldig an på humøret rett og slett. Men uansett humor. uansett tid på døgnet og formen ellers så er det noen ting som jeg rett og slett ikke takler. Ting jeg kan si jeg hater.. De tenkte jeg å dele med dere nå, egentlig bare fordi det er litt gøy.. 

  

 

1. At noen tar på huden da de er bløte på hendene. Jeg får frysninger bare av å tenke på det... Jeg blir faktisk skikkelig sint om noen gjør det, fordi jeg synes det er så ekkelt. 

 

2. Tanken på mat som er laget i store beholdere.. Eller kanskje ikke tanken, for jeg tenker egentlig ikke så mye på det. Men dersom jeg ser mat som lages i store beholdere, om det er på tv eller restauranten så blir jeg skikkelig dårlig. Det byr meg rett og slett i mot. Det samme med mat som selges i stort kvantum. Det kjøper jeg aldri. Da snakker om jeg f.eks 2 kilo med pomesfrites eller veldig store poser med fryste grønnsaker f.eks. Jeg takler det rett og slett ikke. 

 

3. Å bli kald på beina. Denne er jeg vel ikke alene om. Men hvertfall.. Det å bli kald på beina er det værste jeg vet.. Om jeg kunne velge skulle jeg heller vært kald på hele kroppen enn å være kald på beina. 

4. Makrell i tomat. Jeg takler stort sett det meste, men makrell i tomat gjør meg rett og slett dårlig. Det er ikke bare smaken altså, men lukten og alt... Jeg er livredd for at den skal komme borti maten min. Og mannen i huset har lært seg til at han ikke skal spise det da jeg er hjemme.

 

5. Å gå inn i en skobutikk og skulle prøve sko alene.. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men det gjør jeg faktisk aldri. Enten kjøper jeg sko på nett eller så reiser jeg sammen med noen. Tidligere syntes jeg heller ikke noe om å prøve klær alene, men det har jeg kommet over.. 

 

6. Mus!!! Edderkopper liker jeg heller ikke, men de kan jeg takle dersom jeg må.. Men mus!!! Der går grensen... En gang hadde vi mus i huset her, den hadde kommet seg inn på badet, og da stengte jeg mannen innpå der og nektet han å komme ut før han hadde fanget den.. haha!!! 

 Er det noe du hater også kanskje?? 

 

 

8 Kommentarer

liveterherlig93

20.02.2017 kl. 18:35
kjekt og vite mer om deg:)

Siri Kolstad

20.02.2017 kl. 18:47
Haha, morsomme og litt "uvanlige" fakta. Kommer ikke på noe slikt om meg, men jeg takler alle de tingene som du ikke liker haha :D

Kaja Jeanette

20.02.2017 kl. 18:56
Siri Kolstad: Da er du heldig :P haha

Hverdagslykker

20.02.2017 kl. 21:46
Haha så morsomt innlegg!

Kaja Jeanette

20.02.2017 kl. 21:55
Hverdagslykker: haha takk :P

Ida Øverland

20.02.2017 kl. 22:15
åj nummer 1 og 2 synes jeg var veldig spennende ting å lese! men kan egentig forstå det godt, selv om jeg ikke har det helt sånn selv!

Kaja Jeanette

20.02.2017 kl. 22:33
Ida Øverland: haha, jeg får seriøst frysninger bare ved tanken :P haha

Sandra Marie

20.02.2017 kl. 22:29
jepp :-D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits