make it special!
 • 17.02.2017, 05:59

Gjør hvert øyeblikk til det beste det kan være!!

Det er ikke så mye som skal til. La roen senke seg i bare ett par minutter og du skal kjenne at det virkelig har noe for seg. Da vekkeklokken ringer alt for tidlig, kroppen er trøtt, det er kaldt ute, og alt man vil er å krype under dyna igjen, da er det viktig å gjøre det beste ut av minst mulig tid. Det er nettopp det jeg har gjort idag. 

Jeg begynte dagen min på badet som vanlig. Ordnet meg slik at jeg er klar for dagen. Jeg kikket på klokken da jeg var ferdig. Det var fremdeles ca 20 minutter til jeg burde reise. Det er ganske god tid. Kaffe!!! Det må jeg ha... Jeg pleier alltid å ta med meg kaffekoppen inn i stua, krype oppi sofaen og bare nyte roen ett lite minutt. Idag bestemte jeg meg for å gjøre litt mer. Jeg fant frem noen telys og pledd. Så her sitter jeg altså med lys på bordet, kaffe i koppen og kroppen godt plantet under pleddet. Samtidig som jeg oppdaterer dere.. 

Det er helt stille rundt meg. Den eneste lyden som er her er lyden av tastene på macen min, og hunden vår som tasser rundt. Akkurat nå la han seg faktisk ned ved siden av meg. Kanskje han syntes det var fint med litt lys også?!?Ha en fin dag!! DET ER FREDAG!!!

 


Follow

 • Publisert i Hverdag • Sandra Marie

  17.02.2017 kl.07:30

  håper du får en fin fredag og helg <3

  Iselin Renée

  17.02.2017 kl.13:22

  Ha en fin fredag :)

  Anette Skaflem

  17.02.2017 kl.13:31

  Jeg levde meg skikkelig inn i det du skrev :D Fint innlegg dette <3 Og sååå sant det du sier, at det er viktig å gjøre hvert øyeblikk så fint som mulig :)

  Kaja Jeanette

  17.02.2017 kl.15:11

  Anette Skaflem: tusen takk for en av de fineste kommentarene jeg har fått på veldig lenge <3

  Ha en fin helg <3
  Skriv en ny kommentar


  hits