Morsdag - Valentinesdag - Hverdag

  • 14.02.2017 kl. 06:41

I går var det stille fra denne kanten hele dagen, og det er rett og slett fordi jeg ikke hadde noe tid til å sette meg ned å skrive. Jeg dro på jobb 06.30 og var ikke hjemme her igjen før 20.30. Da jeg kom hjem jobbet jeg litt til fra sofaen og etter det så var det egentlig bare å finne senga.. Nå sitter jeg her igjen.. Det er litt tidligere enn hva jeg egentlig skulle likt, jeg er trøtt, men samtidig så er det jo litt godt å få igang dagen også.. Eller hvem er det jeg lurer?!? Jeg gleder meg egentlig bare til å finne senga igjen i kveld.. Tanken som er i hodet mitt nå..

 - I kveld skal jeg legge meg klokken 20.00

 

Så kommer kvelden vet dere, og hva skjer?? Jeg legger meg hvertfall ikke klokken 20.00, men det er jo tanken som teller er det ikke?? Nå er planen å fikse litt kaffe i koppen min som jeg skal ta med meg i bilen, så er det tid for å dra på jobb igjen..

_______________________________________________________________________

Idag er det jo selveste Valentinesday!! Alle hjertersdag!! Noen som har noen romantiske planer i kveld kanskje?? Det har vi ikke her.. Jeg skal slenge meg på sofaen etter at unga er i seng i kveld, og gubben skal trene.. Så sånn er det!! #Hverdag

Mannen i huset kan leve så lenge på morsdagsgaven jeg fikk å, så han slipper billig unna det neste året, men ikke si det høyt til han da ;) 
 

Ha en fin dag da dere!

 

2 Kommentarer

Sandra Marie

14.02.2017 kl. 08:03
ha en fin dag på jobb<3

liveterherlig93

14.02.2017 kl. 10:00
ha en fin dag:)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits