Gårsdagens filmopplevelse!

  • 11.02.2017 kl. 12:33

Hei på dere og god lørdag!!!! 

Filmen i går var sååå utrolig bra, og alt rundt var også veldig bra og morsomt.. Det var jo premieren, så det var ett par lokale butikker som hadde valgt ut noen plasser i salen som fikk en liten premie. Så litt ekstra stas denne dagen altså.. Filmen i seg selv likte jeg også veldig godt, etter min mening er bok nr 2 den kjedeligste, altså jeg likte den ikke spesielt godt fordi jeg følte den manglet litt spenning. Allikevel så likte jeg filmen veldig godt. For de som har lest bøkene så kan man kanskje kjenne igjen at det er gode beskrivelser, og da mener jeg på omgivelser, personer osv. Dette gjør at det er lett å skape seg bilder av handlingen. Da man ser en film om boken etterpå da, så kan man enten bli veldig skuffet, eller veldig fornøyd. Rett og slett fordi filmen enten kan stemme over ens med bildene du har laget selv, eller så gjør den ikke det. Jeg synes at de som laget denne filmen virkelig tok utgangspunkt i beskrivelsene i boken. Mange av bildene jeg hadde laget i mitt eget hode gjenspeilet seg i filmen. Den følelsen hadde jeg også etter den første filmen. 

Nå gleder jeg meg/håper på at film nr 3 er like rundt hjørnet, for den tredje boken er nok den boken jeg likte aller best!!! Så gleder meg til å se den på film... 
 

Denne morgenen har vært veldig rolig, jeg startet dagen med kaffe på sengen.. Herregud som jeg elsker den mannen jeg har som alltid er så snill og god mot meg  <3 Jeg er bortskjemt og jeg liker det... hehe!!! Det har også vært en tårevåt morgen, vi har nemlig sett på opptaket av norske talenter, og herregud så rørt jeg blir, og så utrolig mange flinke mennesker som viser at de gjør det de virkelig elsker!!! 

Nå skal vi veldig snart ut og handle, vi må bare vente på at Storm Aleksander er ferdig med å sove.. Så får vi se hva resten av dagen bringer.. 

 

5 Kommentarer

liveterherlig93

11.02.2017 kl. 12:38
artig:)

Cathrine

11.02.2017 kl. 12:42
Jeg så på norske talenter i går og jeg ble skikkelig rørt da danserne opptrådte også sku danselærern etterpå. Da bare knakk jeg helt sammen. Måten hun viste dansen sin på. Wow!

Ønsker deg en utrolig fin dag videre.

Kaja Jeanette

11.02.2017 kl. 13:20
Cathrine: Det var akkurat da jeg begynte å gråte også :P Sååå utrolig fint <3

Victoria Larsen

11.02.2017 kl. 12:45
Så koselig! Jeg håper du får en fin lørdag :-)

Dazzy

11.02.2017 kl. 12:53
Så gøy! Jeg har planer om å se den i neste uke, og jeg gleder meg helt enormt!

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits