What I Love & Hate in my home!

  • 08.02.2017 kl. 14:23

Jeg har ting jeg har blitt veldig glad i her hjemme, men jeg har også mye som jeg gleder meg til å få byttet ut.. Den liste er faktisk veldig lang, det er alt fra farger på veggene til nytt bad.. Jeg tenkte jeg skulle slenge sammen en liten "bildeliste" over de tingene jeg er litt ekstra glad i her hjemme, og de tingene jeg ikke er så glad i.. 

THINGS I LOVE

 

Spisestuen vår har egentlig blitt favorittstedet mitt da det kommer til innredning.. Jeg er så utrolig glad i bordet og stolene. Men den absolutte favoritten i denne lille kroken er taklampene.. Herregud jeg digger de!!!! 


Denne lille kroken som er rett ved siden av sofaen har jeg også blitt veldig glad i. Den helt enkle lampen, den grønne planten og lysboksen... Digger det!!! 


Hyllen.. Denne hyllen er jeg litt ekstra glad i fordi det er mannen min som har laget den... Jeg hadde så lyst å en slik hylle, men ettersom originalen koster mer enn jeg er villig til å gi for en hylle, så laget mannen denne til meg, og jeg synes faktisk den er finere enn originalen. 


Til slutt er det ovnen vår. Den er både veldig fin å se på, og utrolig praktisk.. Den holder seg varm lenge etter at det har sluttet å brenne inni der, og det er en absolutt fordel i et gammelt hus!! Da vi kjøpte huset vårt så sto det i prospektet at selges skulle ha med seg denne til sitt nye hjem. Men ettersom de ikke fant noen ovn som passet sammen med piperørene så måtte den stå igjen - Flaks for oss!!! 

 

 

 

THINGS I HATE

 

Det er flere ting jeg ikke liker her hjemme, og en av tingen som jeg allerede har nevnt er fargene.. Det aller meste av vegger er hvitt, og det er jeg lei. Har allerede malt den ene veggen i stua, og nå vil jeg male mer.. Fargen på kjøkkenet liker jeg heller ikke. Det er en gråfarge som jeg synes er utrolig kjedelig.. 

 


Så er det flisene over kjøkkenbenken... At jeg ikke så hvor stygge de var da vi var på visning for snart 4 år siden.. Det skjønner jeg ikke... Jeg gleder meg enormt til den dagen vi skal pusse opp kjøkkenet slik at jeg kan få noe helt annet over benken... Så var det resten av kjøkkenet.. Benkeplaten er kjedelig og innredningen er jo klassisk, men jeg liker den rett og slett ikke.. Dessuten har den fått noen småskader som ikke kommer frem på bildet.. Så var det badet da.. Jeg liker ikke flisene her.. Eller gulvflisene er greie nok.. Men flisene på veggen er så små og kjedelige.. Og så ønsker jeg meg en innredning som ikke flasser av pga fukten som faktisk blir på et bad.. Og så skulle jeg ønske at det var mer benkeplass ved siden av vaske, hvis dere skjønner hva jeg mener.. 

 

Det er jo ikke sånn at det jeg ikke liker her absolutt må byttes ut, men det er kanskje like mye løsningene jeg ikke liker som utseendet.. Jeg har jo også forandret synet på hva jeg liker siden den gangen vi flyttet inn. Den gangen var jo alt perfekt.. Jeg er ikke helt der lengre, men det henger kanskje sammen med at man må bo seg inn i et hus for å finne ut hva man liker og ikke.. 

 

Veldig morsomt å ta litt bilder her hjemme, og det gjorde jo at jeg måtte rydde litt her hjemme også, så nå har jeg en slags indre ro her jeg sitter... Herlig!! 
 

#interiør #hjem #home

 

9 Kommentarer

Victoria Larsen

08.02.2017 kl. 14:52
Så utrolig flott! :-)

Martine Ellefsen

08.02.2017 kl. 15:37
Kjempe fint!

liveterherlig93

08.02.2017 kl. 15:58
koselig:)

Henniie

08.02.2017 kl. 16:16
ugh, jeg hater flisene på badet mitt. Lyseblå kvadratiske 15x15 cm fliser. Innredningen er lakket furu, med lysegule fronter! Ennå styggere. Kjøkkenet mitt er meningsløst utformet, med litt for rødt-skjær til at jeg liker fargen på innredningen og. Men! Jeg drømmer om å vinne i eurojackpot og fikse opp hele dritten, selge og bygge mitt eget drømmehus! :DD

Kaja Jeanette

08.02.2017 kl. 17:17
Henniie: Hørtes ut som min plan det der ;) Vinne mye penger og bygge drømmehuset ;)

Janne

08.02.2017 kl. 18:46
Jeg synes du har det veldig fint jeg! det er alltid noe man vil endre på tror jeg, men det får man bare ta etterhvert som pengene strekker til:)

Kaja Jeanette

08.02.2017 kl. 20:04
Janne: Tusen takk :) Ja, du har helt rett. Det er alltid noe ;p

Hverdagslykker

09.02.2017 kl. 11:00
Kunne flyttet rett inn hos dere jeg ;) Synes dere har det veldig fint! Det vil sikkert alltid være noe man vil forandre på og bytte ut, her er det masse jeg skulle gjort om jeg hadde mye penger :p

Kaja Jeanette

09.02.2017 kl. 17:31
Hverdagslykker: Tusen takk for det, det tar jeg som et kompliment :P Det vil nok alltid være noe man vil endre på ja, nettopp fordi man endrer seg gjerne litt stilmessig, og ting som blir brukt blir jo også slitt med årene :P

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits