Stairs

  • 28.01.2017 kl. 15:54

Jeg har blitt så glad i denne tunika/kjolen min. Den har en farge og et mønster som jeg digger og som jeg synes jeg kler ganske godt om det går an å si.. Jeg liker også at den er fin, men ikke for fin til hverdags om du skjønner. Den er også skikkelig behagelig, og med belte i midjen så får den en flatterende form også.  

Idag har jeg kost meg skikkelig med ett par jenter på Hamar. Ei venninne skal gifte seg så vi har vært å sett på brudekjoler og så spiste vi lunsj etterpå.. Skikkelig godt å komme seg litt ut av huset og bare være meg.. Da man er flere samlet som er på mer eller mindre samme sted i livet med, mann og barn og den pakka så er det litt godt å bare kunne snakke om alt fra bryllup til barn og nattesøvn. Og alt dette snakket om bryllup og kjoler og hele pakka gjør jo at jeg får lyst til å gifte meg en gang til.. Men det er kanskje greit å vente mer enn 3 år før man fornyer bryllupsløftene!?! hehe... 


 

Nå er det taco og kos med familien resten av kvelden.. Det er obligatorisk med "hver gang vi møtes" på lørdagskvelden, og jammen så hadde gubben kjøpt godteri til oss også... Perfekt!!! 


 

Ha en fin ettermiddag og kveld!!

3 Kommentarer

liveterherlig93

28.01.2017 kl. 15:57
så fin kjole:)

Randiannette

28.01.2017 kl. 17:34
Du er flink til å sminke deg da :) Flott kjole!

Kaja Jeanette

28.01.2017 kl. 17:41
Randiannette: tusen takk :) Så hyggelig :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits