Mine bloggtips!

  • 27.01.2017 kl. 12:30

Jeg tenkte jeg skulle dele mine bloggtips med dere.. Det har seg jo sånn at det å alltid ha noe å skrive om det er hvertfall for meg en utfordring. Tidligere var det veldig sånn at da jeg hadde tid til å skrive så fikk jeg ikke skrevet noe fordi jeg satt helt fast. Og det ødelegger bloggmotivasjonen, og det har lett for at bloggen blir en haug med; "bla bla.. idag har jeg...". Og det ønsker jeg ikke.. Sååå her kommer det noen tips fra meg til deg!!! 

 

BLOGGTIPS: 

Kommer du på et emne du har lyst til å skrive om, eller kanskje hele innlegget faller ned i hodet ditt. Skriv ned emnet eller innlegget på mobilen din, eller i en bok om du foretrekker det. På den måten får du laget deg din egen liste med ting å blogge om. 

Ta mange bilder da du først tar bilder slik at du har noe du kan bruke senere også.. Dette har ikke jeg fått gjort i det siste rett og slett fordi jeg ikke har tatt så mye bilder, og det gjør det vanskelig å finne bilder til innleggene mine.. 

Bruk store bilder i bloggen din og ha gode avsnitt i teksten. Ikke mer enn det som er naturlig selvfølgelig, men noen er alltid bra, en alt for lang tekst gjør fort at man ikke orker å lese hele.

Ha ett oppsummeringsinnlegg en gang i mnd. Jeg vet noen har det hver uke, men det får ikke jeg til selv. Men det er alltid morsomt å oppsummere måneden, og det er morsomt å lese også. 

Sett pris på leserne dine og svar på kommentarene du får på bloggen din. Det gjør at det er koselig å legge igjen en kommentar og man gjør det ofte igjen.. 

Skriv om det DU er interessert i. Det er det som skaper en god tekst.. Å skrive om noe du egentlig ikke bryr deg om blir aldri bra. Å du... Vær stolt av det du skriver da.. 

writing hand
Licensed from: Yellowj / yayimages.com


 

Håper du likte tipsene mine, og at de kanskje kunne hjelpe deg litt!! Har du kanskje noen andre tips du vil dele?? Da kan du jo enten lage ditt eget bloggtips innlegg, eller så kan du dele de i kommentarfeltet under her.. 

____________________________________________________________________________________________________

 

Jeg vil bare si tuuuuusen takk for alle de fine kommentarene med god bedrings ønsker jeg fikk av dere i går <3 Jeg setter utrolig pris på det.. Jeg orket dessverre ikke å svare på alle sammen i går, men vit at jeg setter veldig pris på det!!! Jeg føler meg bedre idag, fremdeles litt lite energi, men jeg prøver å få i gang kroppen litt, og koser meg hjemme sammen med barna mine idag. Det er planleggingsdag både i barnehagen og på skolen. Så da er de hjemme alle tre. 

Ha en fin dag da dere fine!! Og igjen.. Tusen takk!!! 

 

 

 

 

7 Kommentarer

liveterherlig93

27.01.2017 kl. 12:35
flotte tips:)

Kaja Jeanette

27.01.2017 kl. 12:36
liveterherlig93: Takk :D

AnnaMyklebust

27.01.2017 kl. 12:48
Fine tips!:-)

Znippen.no

27.01.2017 kl. 12:48
Tusen takk for gode tips :D Håper du har en fin dag og får en flott helg! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og like den på facebook :)

Iselin Renée

27.01.2017 kl. 13:00
Gode tips :)

Henniie

27.01.2017 kl. 13:06
Ingenting og takke for kjære deg :D Du kommer med gode tips og :D

Victoria Larsen

27.01.2017 kl. 13:26
Veldig gode tips! Disse kan hjelpe mange :-D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits