KJÆRE DEG!!!!

  • 25.01.2017 kl. 19:25 

Unge idag lever i et enormt press.. Man skal være pen, smart, morsom, flink, tøff... Du skal være alt, du skal være perfekt... Men gud forby om du skulle våge å skille deg ut.. Du skal rett og slett være som alle andre.. Men så er det sånn da at man utsettes for påvirkning fra media.. For hva er egentlig normalt idag?? Er det å være sånn man ble født, med skavanker her og der, eller er det å fikse på seg selv slik at man blir lik som alle andre?!? 

Jeg synes du skal være akkurat sånn du føler deg best, om det er på den ene eller andre måten det bryr jeg meg ikke noe om.. Det som er viktig er at DU er fornøyd, og at DU bestemmer selv hvordan DU vil være.. Både på innsiden og utsiden.. 

Kjære deg!!! Du må huske på at skjønnheten kommer innenfra.. Du må huske på at din værste fiende er deg selv.. Slutt å se deg i speilet for å finne feil.. Se heller i speilet og fortell deg selv hva du liker med det du ser.. Kjære deg!!! Jeg skulle ønske at livet var enkelt.. Men så må du også huske at det er i motgang vi vokser.. Vi lærer av det som skjer med oss. Kjære deg!!! Husk at en dag blir du eldre, en dag klarer du å akseptere deg selv... Kjære deg en gang en gang blir det bedre... Du må bare stole på at det faktisk skjer... For en ting er sikkert, og det er at det ikke bare er enkelt... Men det er verdt det!!! 

Kjære deg!!! Jeg vil bare fortelle deg at du er god nok... Akkurat slik som du er... Kjære deg!! Husk å smile!!!! 

5 Kommentarer

liveterherlig93

25.01.2017 kl. 19:52
<3

Victoria Larsen

25.01.2017 kl. 19:56
Så utrolig sant! :)

Ida Øverland

26.01.2017 kl. 00:55
det var fine ord å lese på natterstid<3

gretemariek

26.01.2017 kl. 10:57
Dette lærte jeg jentene mine...Ja det er foreldrene som må ta tak i det.

Mine to, idag 31 og 25 år, har hele sitt liv til nå, gått sine egne veier. Rett og slett gitt F... i hva andre har ment og tenkt. Trur ikke det er en dag uten at jeg har sagt til dem at jeg elsker dere...

Idag selvstendige jenter....som fremdeles ikke bryr seg om det ytre....fordi jeg lærte dem at hos alle mennesker er det det indre som teller ❤

Laila Marina

26.01.2017 kl. 13:20
Fint innlegg :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits