Studiotrening - Fordeler og ulemper

  • 23.01.2017 kl. 18:47

For noen dager siden la jeg ut et innlegg med hjemmetrening - fordeler og ulemper, og det viser seg at de av dere som klikket dere innom var veldig splittet da det kom til hva dere liker best, og det synes jeg er litt morsomt. Det viser jo bare hvor individuelt trening er og hvor viktig det er at man finner noe som engasjerer akkurat deg!!! Tenk om det hadde vært sånn at man bare kunne trene hjemme.. Eller at man bare kunne løpe, eller bare kunne trene styrke osv. Det hadde jo vært utrolig kjedelig, hva med de da som liker å danse, eller de som liker å variere; ja takk litt av alt liksom.. 

Jeg synes det var så morsomt å lage innlegget med fordeler og ulemper, så jeg tenkte jeg skulle gjøre det samme med studiotrening. HER kan du lese mitt innlegg om fordeler og ulemper ved hjemmetrening. 

Det jeg ser på som fordeler og ulemper ved studiotrening;

 

Fordeler:

Du befinner deg i et lokale som er laget for trening. Altså muligheten for variert trening er så absolutt til stede, enten om det er egentrening, PT- time eller gruppetimer. 

Du har muligheten til å få veiledning av kyndige instruktører der som du er usikker på noe, eller bare synes det er vanskelig å komme i gang. Mange treningssentre gir deg jo en gratis veiledningstime da du melder deg inn. 

Du kommer deg litt ut, og får et avbrekk fra hverdagen. 

Det kan være lettere og pushe seg selv litt ekstra. 

Det kan være lettere å prøve ut forskjellige typer trening ettersom tilbudet er der. 

Du kan gjøre det sosialt og trene med en venn.

 

Cross Training
Licensed from: MilanMarkovic78 / yayimages.com

 

Ulemper:

Det koster mer penger enn hjemmetrening. Og det kan være alt for lett å endre opp som støttemedlem. 

Det kan være skummelt å prøve ut nye øvelser da det er andre rundt deg. 

Dersom det er mange folk så får du kanskje ikke trent sånn som du hadde tenkt pga kø ved mølla f.eks. 

Du er avhengig av å få barnevakt (dersom du har barn selvfølgelig), men noen treningssentre har jo faktisk barnepass, men da igjen er du avhengig av barn som liker å være der. 

Jeg føler at jeg må ha freshere treningstøy her enn om jeg trener hjemme. 

 

______________________________________________________________________________

 

Ok.. Nå sitter jeg igjen med en ganske morsom tanke... Det har seg nemlig sånn at jeg gjennom disse innleggene har fått et lite inntrykk av hvordan trening det er jeg liker. For det har nemlig vært sånn at da jeg skrev innlegget om hjemmetrening var det ikke noe problem å finne på negative sider ved treningen. Samtidig var det ikke vanskelig å finne fordeler heller.. Men nå da jeg skrev dette innlegget så synes jeg faktisk det var utrolig vanskelig å finne negative sider ved treningen, og de sidene som var negative er egentlig sider som jeg har godt av å øve meg litt på.. Dette med at det er andre rundt osv. Jeg driver nemlig å øver meg på å gi litt F A E N i hva andre tenker om meg, og det får jeg jo absolutt øvd meg på da jeg er på treningssenter. Jeg liker også allsidigheten på treningssenteret veldig godt.. Så min konklusjon er egentlig at jeg liker trening på treningssenter aller best... Jeg har ikke noe i mot hjemmetrening, men jeg hadde ikke klart meg uten medlemskapet mitt på ESPERN!!(treningssenteret jeg trener på). 

Det eneste som mangler nå er å faktisk komme seg på trening, for jeg kan love dere at 2017 ikke akkurat har begynt å veldig bra på den fronten.. Det har vært så utrolig mye sykdom her hjemme at jeg rett og slett ikke har orket eller hatt mulighet til å trene.. Men det må jeg få endret på, for det overskuddet man får etterhvert, det trenger jeg!!! 

 

#trening #fitness #studio 

9 Kommentarer

Tonje

23.01.2017 kl. 18:58
Har selv aldri vært noe fan av å trene i studio. Men nå er jeg vokst opp med å løpe ute i skogen- det har vel masse å si her. Men, jeg har vært på en del gruppetimer så blitt mer greit det der med studio. Skal klare å komme meg ut i studio og, men babysteps. Haha :P

Kaja Jeanette

23.01.2017 kl. 19:12
Tonje: Det kan jeg forstå, det er jo sååå godt å løpe ute i skogen. Jeg elsker å løpe i ulendt terreng, men jeg er ikke noe glad i å løpe på asfalt eller grusvei :P Hadde jeg hatt terrenget rett utenfor døra hadde jeg nok valgt det oftere, men jeg må kjøre for å komme dit, og da gidder jeg liksom ikke. Kanskje litt teit ettersom jeg må kjøre for å komme på treningssenteret også, haha :P

Maria Jansen

23.01.2017 kl. 19:43
Tusen takk for dette innlegget, har vurdert lenge om jeg skal holde på med hjemmetrening eller på treningssenteret og jeg tror jeg skal bestille medlemskap på treningssenteret! Så smart å sette opp fordeler og ulemper :)

Kaja Jeanette

23.01.2017 kl. 19:47
Maria Jansen: Så gøy at du likte det og at du fikk noe ut av det :) Jeg liker treningsstudio veldig godt :) Er det flere rundt der du bor så anbefaler jeg deg å sjekke opp pris i forhold til tilbud osv :) Det viser seg at tilbud varierer veldig fra senter til senter :P

http://hevhodet.blogg.no/

23.01.2017 kl. 20:01
Så flott innlegg :) Kjekt å se fordelene opp mot ulempene :)

Maria Jansen

23.01.2017 kl. 20:02
Ja, jeg driver å ser på priser for å finne det billigste, hjelper og på med studentrabatten! Ja, det kan variere utrolig mye, blir litt sjokkert noen ganger haha :p

Vilde

23.01.2017 kl. 20:47
Veldig sant det der, men jeg er heldigvis glad for at de positive veier opp, så jeg er veldig fornøyd med å være på treningssenter (i tillegg til at jeg jobber der, så jeg MÅ, haha!), men jeg er aboslutt enig i de negative sidene!

Kaja Jeanette

23.01.2017 kl. 20:49
Vilde: Haha, da er det greit at du er der ja ;)
Ja, de positive sidene veier absolutt opp for meg også :) Jeg er veldig glad for at jeg valgte å teste det ut :)

Nina

23.01.2017 kl. 22:15
Spennende :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits