Nothing and everything!!

  • 21.01.2017 kl. 18:15

Hei og hopp denne lørdagskvelden!! 

Nå ligger jeg rett ut på sofaen etter en herlig tacomiddag.. Kommer jeg noen gang til å bli lei?? Tviler!!! Storm Aleksander sitter fremdeles og spiser mais (han er helt vill etter mais) og Nathalie har fått på penskoa og bygger lego! Pensko er nemlig helt nødvendig da man skal bygge lego, skikkelig jente jente jeg har gitt. Dagen idag har vi for det meste brukt her hjemme, vi har fått ryddet litt, og så har vi hatt kaffebesøk av svigers. Vi har til og med fått handlet inn til uka som kommer. Digger de gangene vi får gjort det på lørdag, alt for ofte ender vi dessverre opp med å ukeshandle på mandag, og det finnes jo ikke noe som er mer kjedelig enn det.. Handling etter jobb med trøtte barn... Ja dere skjønner vel greia!!! 


My favorite place in this house!!
 

Veldig snart skal jeg finne frem penklærne til i morgen.. Dere skjønner der at her hjemme pynter vi oss hver eneste søndag... Eller ikke!!! haha.. Vi skal faktisk i barnedåp til tantungen min i morgen, og jeg gleder meg skikkelig.. Og nå kom jeg akkurat på at jeg må lage en kake som vi skal ha med også!! Jaja, vi rekker mye før det er natta.. Eller før "hver gang vi møtes" begynner hvertfall.. Det må jeg nemlig få med meg! 

Vet dere hva jeg har dagdrømt om idag eller? Oppussing, jeg har sååå lyst på nytt gulv, det vi har begynner å bli så stygt pga merker, og jeg har egentlig aldri likt det.. Men da vi skal bytte det så har jeg også lyst til å bytte kjøkkeninnredning, jeg ønsker meg mer benkeplass, og kjøkkenøy!! Og så ønsker jeg meg nytt bad... Og egentlig så vil vi bare bygge en del til på huset slik at vi får mer plass. Det er nemlig sånn nå at jentene våre deler soverom fordi vi ikke har nok soverom til alle, og det synes jeg er skikkelig kjipt.. Og så vil jeg ha større stue, og eget kontor.. Sååå dere skjønner kanskje greia?!? Jeg må bli millionær først.. Og for at jeg skal bli det må jeg vinne i lotto!! Så sjansen er ganske liten med andre ord.. Eller det vil si, vi skal nok få gjort det vi vil, men vi må bare ta tiden til hjelp, og det er jeg egentlig ikke så veldig god på.. Hehe!!! 


I love fresh flowers!!

 

Herregud, dette ble litt av alt!!!

Men dere... Ha en fin kveld da!!!

 

 

2 Kommentarer

Nina

21.01.2017 kl. 18:47
Ha en fin lørdag:)

Sandra Marie

21.01.2017 kl. 20:18
god helg <3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits