Et høyt og klart rop til deg som har barn hjemme!!

  • 16.01.2017 kl. 19:25

Har du høye møbler på barnerommet?? Enten om det er skap, kommode eller noe annet!!!! Da har jeg noe jeg må be dere om!!! Jeg opplevde nemlig noe jeg aldri hadde trodd ville skje her hjemme idag.. Noe som virkelig skremte meg!!

Vi holdt på med middagen nede på kjøkkenet. Nathalie og Storm Aleksander ville leke oppe på rommet sitt etter barnehagen, Nathalie spurte veldig pent om lillebror fikk være med opp, og det kunne han selvfølgelig. Vi har jo trappegrind oppe, så jeg trenger ikke være redd for at han skulle gå i trappa, og de skulle jo bare leke på rommet.. Hva kunne være farlig med det?

Vi hørte at de lo og koste seg.. lenge... Jeg liker den lyden av søsken som har det gøy sammen.. Den lyden som bare er latter og ingen uenigheter.. Det varmer mammahjertet. Men den koselige lyden skulle snart bli avløst av en lyd som ikke var like hyggelig, en lyd som fester seg i ryggmargen. Først var det noe skramling og et høyt dunk.. Etterfulgt av en gråt som skjærte gjennom både taket og lyden av matlagingen.. Gråten eskalerte fort og det er da man vet at det virkelig har skjedd noe.. Som forelder vet man at ulik gråt har ulik alvorlighetsgrad og vi kan tilpasse reaksjonen vår etter denne gråten.. Denne gråten var den typen gråt som får deg til å kaste fra deg det du har i hendene og så godt som fly opp trappa.. 

Der hadde altså kleskommoden på rommet til Storm Aleksander veltet oppå Nathalie.. Hun hadde trampet oppå den nederste skuffen for å se på toppen, og det gikk altså ikke bra.. Heldigvis slapp hun unna med skrubbsår og en klemt arm, men det kunne gått ille... 

Så kjære deg, mamma eller pappa der hjemme!!! Fest møblene på rommet til barna dine... Fest heller en for mye enn en for lite!!! 

Vi har brukt ettermiddagen på å feste møblene!!!


 

Det som er så ille er at jeg faktisk så en film om dette på nettet for bare en uke siden, og jeg tenkte at dette skjer jo ikke hos oss.. Så feil kan man altså ta!!!!  

 

7 Kommentarer

liveterherlig93

16.01.2017 kl. 19:43
viktig:)

mammaglede

16.01.2017 kl. 20:17
Huff! Det er viktigere enn noe annet at møbler er godt sikret. De små prøver stadig å klatre i møbler etterhvert som de blir større. Så godt å høre at alt gikk bra med lille!

Kaja Jeanette

16.01.2017 kl. 20:19
mammaglede: Ja, det er skummelt, men jeg har liksom tenkt at det skjer ikke her, hun er jo veldig snart 4 år, og jeg tenkte vel egentlig at hun forsto hva som kunne skje, men det gjorde hun altså ikke :/ Heldigvis gikk det bra ja :)

Eli

16.01.2017 kl. 20:19
Så en video om det møblemanget fra ikea som falt over 2 barn sier takk og pris det gikk bedre enn det så ut. Men slike møbler som dette mener jeg skulle ikke vært lovlig om det ikke lå med en slik stropp som du har bak.

Fin blogg du har :D

Kaja Jeanette

16.01.2017 kl. 20:21
Eli: Det er sikkert den samme videoen jeg så for en stund siden, med to tvillinggutter.. Jeg tenkte jo at det ikke kom til å skje her, men det gjorde det altså.. Heldigvis ikke et like stort møbel som på den filmen, men stort nok for ei jente på snart 4 år :(

Henniie

16.01.2017 kl. 21:16
Uff da!! God bedring til den lille! Vi har en femåring som driver og løfter minsten opp i sofaen og går der i fra. Det prøver jeg og fortelle han at det går bare ikke and! Tenk om han faller!! Men da sier han bare: han gjør ikke det mamma, jeg har lært han og være forsiktig!

Kaja Jeanette

16.01.2017 kl. 21:17
Henniie: åå, er ikke så greit å se konsekvensene nei :/

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits