Hektisk hverdag!!

  • 28.10.2016 kl. 22:46

Så var helgen her igjen.. Hverdagen er fremdeles hektisk, og jeg kjenner på at døgnet skulle vært litt lengre, både fordi jeg skulle ha gjort så mye mer, men også fordi jeg skulle ha sovet så mye mer.. Jeg har kommet inn i en sånn periode igjen hvor jeg tenker veldig mye om kvelden.. Jeg kan ikke ha på radioen på vei hjem fra jobb fordi jeg trenger at det er helt stille slik at jeg kan "prate" med meg selv.. Jeg høres kanskje gal ut, men det er liksom min måte å få bearbeidet de tankene jeg har.. 

Det er ikke det at det skjer mye negativt i livet mitt altså, det er heller motsatt, men det er det at det skjer mye på alle kanter, jeg har et behov for å gjøre det bra nok overalt samtidig som jeg har et behov for å bare være meg, tenke på meg selv og bare være...

Jeg ser virkelig frem til denne helgen.. Jeg har gledet meg til denne kvelden.. Fredagskveld er magisk!!! Jeg gleder meg stort til i morgen... Og jeg gleder meg til en rolig søndag her hjemme.. Jupp jeg er klar for helgen, og jeg håper du er det samme!!


 

Ha en fin helg alle sammen  

#helg #mamma #hverdag #hektisk

 

 

3 Kommentarer

liveterherlig93

29.10.2016 kl. 09:45
ha en fin helg :)

Kaja Jeanette

29.10.2016 kl. 11:02
liveterherlig93: ha en fin helg du også :)

Vilde

29.10.2016 kl. 13:31
Så kjipt, men det har nok kanskje noe med tiden vi er inne i ja... Kos deg i helgen hvertfall <3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits