Finnskogstoppen!

  • 23.10.2016 kl. 20:58

En gang i året prøver jeg og søstern min å få til en tur til koselige, rolige og avslappende Finnskogstoppen. Dette er et velværehotell som som ligger ganske midt i skogen, med andre ord er det helt rolige og avslappende omgivelser. Her kan man velge om man vil ta ulike spabehandlinger, nyte et deilig boblebad, svømme i bassenget, eller bare gå tur i skogen. Finnskogstoppen har eksistert i mange år, og det er litt ekstra spesielt for meg ettersom bestemor jobbet her en gang i tiden.. 

Så her har vi altså tilbragt helgen vår.

Vi startet oppholdet med en tur i skogen på fredag. Vi skulle egentlig bare ut en liten tur, men endte opp med å gå til et sted med en helt fantastisk utsikt.. 
Etter frokost på lørdag tok vi beina fatt igjen, vi gikk til et vann som mamma hadde fortalt oss om, og naturen skuffet ikke her heller. Så rolig og så fint, litt kaldt var det, og snø fikk vi også, men vi koste oss allikevel vi.. 
 

Vi koste oss veldig på tur, og det var litt ekstra godt å kunne sette seg foran peisen med en kopp kaffe da vi kom inn igjen. Den peisen kunne jeg tatt med meg hjem, så utrolig deilig å sitte slik ved peisen og bare nyte roen.. Lokalene på Finnskogstoppen er så utrolig flotte at jeg ikke kan beskrive det en gang.. Det er så koselig og gjennomført der, man kan velge om man vil sitte i fellesstuen, eller om man vil slappe av på rommet. Det er perfekt for deg eller dere som er ute etter et sted hvor man ikke trenger å tenke på noe som helst.. Alle måltider er inkludert i prisen, og de har fokus på sunt kosthold.. PERFEKT!! 

Vi kommer definitivt til å dra hit igjen... og igjen... og igjen.. 

Jeg synes dette er en utrolig flott tradisjon som vi har startet, litt søster og venninne-tid det er noe jeg virkelig setter pris på!!

#finnskogstoppen #velværehotell #finnskogen #natur 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits