Add some color

  • 21.10.2016 kl. 09:36

// sponset produkt, ærlig mening //

Sommeren fører med seg, sol, varme, lys og en happy feeling. Høsten fører med seg regnvær, kulde, mørke og et behov for å pakke seg inn i lodne klær.. Dette har lett for å sette sitt preg på garderoben, hvertfall min, og jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den eneste.. Samtidig er det vel kanskje nettopp nå i disse mørkere tider at vi har behov for å freshe opp garderoben litt, bruke klær eller tilbehør som får oss til å smile, som gir litt liv til en gusten høsthud.  Det er ikke så mye som skal til for å sette prikken over i'en på et antrekk som kanskje kan bli litt ensformet, accessories gjør de store underverkene med et antrekk og jeg har funnet et accessorie som etter min mening er perfekt.. Det har akkurat den spreke fargen jeg ønsker nå i høst, det har en praktisk egenskap og i tillegg så har det den lille ekstra detaljen som gjør at man får to accessories i ett produkt.. 

Bare se;

 

To i en er kanskje litt klisje, men det er jo nettopp det det er.. Skjerf og smykke i ett.. Perfekt nå i høst spør du meg, enten til deg selv eller som gave til noen du bryr deg om.. Dette fine skjerfet kan du få kjøpt hos korspaahjertet.com Det finnes også i flere farger dersom oransje kanskje ikke er din farge, du finner det i svart, hvitt, lilla og grønt. De har også utrolig mye annet fint, både smykker, armbånd og ringer.. Det er vanskelig å velge seg en favoritt for å si det sånn.. 

Ta en titt innom korspaahjertet.com og se om du kan finne din favoritt..

#sponset #smykkskjerf #accessories #korspaahjertet  #antrekk

 

 

 

 

 

 

1 Kommentar

liveterherlig93

21.10.2016 kl. 14:27
stillig :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits