Farg oktober ROSA!

  • 16.10.2016 kl. 19:44

// innlegg i samarbeid med rabble.no //

Hvert år i oktober er det ekstra fokus på fargen rosa, poenget er å gi litt ekstra oppmerksomhet til brystkreft. Målet til rosa sløyfe- aksjonen er å gi informasjon for å øke kunnskapen rundt brystkreft, samt å vise solidaritet med de som er rammet. Hvert år har de forskjellig tema, og akkurat i år er tema arvelig brystkreft. For det er ikke til å stikke under en stol at kreft er arvelig. Kort fortalt så kan veldig mange liv reddes ved hjelp av åpenhet i familien om sykdommen, dersom man er klar over at det er noen i familien som har det, og at det kan være arvelig så vil man kanskje følge litt ekstra med selv, og kan dermed oppdage en eventuell sykdom tidlig. 

 

- Kunnskap redder liv -  

 

 

Hvert år har mange butikker rosa måned, det vil si at de kjører ulike rosa tilbud, enten om det bare er ett godt tilbud eller en rabatt på utvalgte rosa produkter. Jeg synes det er utrolig fint at de kjente butikkene støtter opp om og setter fokus på denne viktige saken..

Coverbrands er en av de nettbutikkene som alltid har rosa tilbud i oktober, og det liker jeg utrolig godt. Klikk deg inn på linken via rabble.no og se om du finner noen rosa favoritter. De har de siste årene gått for varianten hvor det er tilbud på rosa produkter og du kan i tillegg støtte rosa sløyfe - aksjonene ved å legge ved en sløyfe eller et rosa armbånd i handlekurven før du betaler. På den måten kan du jo glede både deg selv og andre.

Her er noen av mine rosa favoritter fra Coverbrands; 

 

Vila er en butikk jeg har blitt utrolig glad i den siste tiden, mye fordi jeg har fått en butikk i mitt nærområde som har gjort at jeg har fått øynene litt ekstra opp for hva de har. Via rabble.no får du nå en rekke rabatter på vila sitt mid season sale. For anledningen har jeg valgt meg ut noen rosa favoritter fra salget. 
 

Dersom du ikke er typen til å kjøpe noe til deg selv bare fordi det er rosa, så kan du jo alltid gå for en litt annen variant. Nå kan du nemlig via euroflorist overraske noen med blomster på døren, her kan du jo selvfølgelig velge om du vil gi en rosa bukett for anledningen eller velge noe som er i favorittfargen til den du skal sende til. De har blomster til ulike anledninger og du får muligheten til å skrive en kort tekst som skal følge med på et kort. Via rabble.no får du nå bursdagsbuketter fra 100 kr stk. 

Vil du derimot støtte opp om rosa sløyfe -aksjonen ved å gi noe tilbake kan du gå inn HER Du kan støtte saken ved å kjøpe den karakteristiske rosa sløyfen, eller du kan donere penger til saken.. Jeg har selv kjøpt en rosa sløyfe, det gjør jeg hvert år. 

  

 

 

 

6 Kommentarer

Nina

16.10.2016 kl. 19:56
<3

lisarorvik

16.10.2016 kl. 21:11
Så mye fint :) (Har forresten ukens blogg, bli gjerne med)

iselinslund

16.10.2016 kl. 21:33
Jeg har også skrevet ett innlegg om rosa sløyfe. Sjekk bloggen min :-)

christineskun

17.10.2016 kl. 10:31
Rosa sløyfe er så viktig :) Bra flere enn meg tar det opp :)

Kaja Jeanette

17.10.2016 kl. 14:23
christineskun: ja, det er veldig viktig, både fordi vi alle kan være med å gjøre en forskjell ved å støtte, men også fordi det spres kunnskap og folk blir mer bevisst sin egen helsetilstand, som igjen kan være med på å redde liv

Janne

20.10.2016 kl. 12:34
åå så fin en måte å støtte på!

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits