Yoga og meditasjon!

  • 29.09.2016 kl. 19:46

Nok en økt med klassisk yoga er gjennomført, dette har jo blitt et av høydepunktene i uken.. Hver time både starter og avsluttes med meditasjon, og det er på mange måter høydepunktet ved hele timen. Vi lever i en verden som er fylt med stressfaktorer enten vi er bevisst på det eller ikke så påvirkes vi av alt som skjer rundt oss. Det er telefoner, det er tv`n, det er press fra media, det er skyhøye forventinger som vi har til oss selv.. Mange av oss lever et liv som består av et konstant mas om å bli bedre.. 

Jeg selv kjenner på den evige kampen mot å la tankene flyte. Tenke ihjel stillheten og alt som skjer rundt meg.. Av og til må jeg kjempe for å holde meg fokusert fordi tankene mine hele tiden flakser videre. Meditasjon og yoga hjelper meg å holde fokus.. Jeg får trent på å være her og nå, holde fokuset inni meg selv og i min egen kropp. 

Å meditere har en helsegevinst, ikke bare for meg, men for alle.. I en verden fylt med mer og mer psykiske lidelser så trenger man meditasjon, man trenger å gå inn i seg selv og kjenne på stillheten, kjenne på kroppen og hva som skjer i kroppen.. Rett og slett være inni oss selv.. 

Jeg gikk inn til timen idag med en ekstremt vondt nakke og rygg, jeg sleit med å sitte oppreist før vi begynte fordi jeg kjente det presset sånn på ryggraden.. En time etter gikk jeg ut av rommet og alle smertene var borte.. Jeg følte meg sterkere og rakere i ryggen, og ikke minst roligere.. Jeg kjente meg glad!! 


Bilde fra google


 

#yoga #meditasjon #trening #fitness 

5 Kommentarer

liveterherlig93

29.09.2016 kl. 19:50
så herlig :)

Henriette Celin

29.09.2016 kl. 21:24
Meditasjon har jeg og prøvd litt, og det er så herlig. Det er ofte i begynnelsen eller slutten av øktene jeg gjør. Av og til begge deler ^^

Herlig å koble helt ut, og sette bort tanker og bekymringer for en stund. Det er virkelig givende i blant (:

2BeStrong

30.09.2016 kl. 19:05
Har så lyst til å bli god på å meditere, men har ikke klart å komme helt inn i det enda.. Får øve meg litt!

Kaja Jeanette

30.09.2016 kl. 20:31
2BeStrong: Det krever litt tålmodighet, og i følge yogainstruktøren min så var det ikke lenge man klarte å være dypt inne i meditasjonen om gange, ikke en gang de som var veldig gode på det fikk til det.. Men det er heller ikke så mye som skal til for at det skal ha virkning :) Er et veldig godt verktøy for å koble ut av alt presset og stresset som er rundt oss i hverdagen

Janne

05.10.2016 kl. 08:32
åå så godt å høre at det funker så bra! Yoga og meditasjon fungerer veldig bra på meg også, og er helt avhengig av det. Mitt lille escape<3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits