Hopp i det!!!

  • 22.09.2016 kl. 20:21

Idag har jeg gjort noe som jeg egentlig aldri trodde jeg kom til å gjøre. Jeg har gått utenfor min egen komfortsone.. og vet du hva?? Det kjentes utrolig godt.. Som noen av dere kanskje har fått med dere meldte jeg meg inn på et treningssenter for en stund siden, og det har jeg vært veldig fornøyd med. Jeg har trent både styrke, slynge og løping. En ting jeg derimot var sikker på at jeg aldri kom til å gjøre var å melde meg på en gruppetime.. Hvertfall ikke alene.. Men for to dager siden satt jeg i bilen på vei hjem fra jobb, og da fikk jeg skikkelig lyst til å melde meg på yoga, jeg har jo drevet med det her hjemme, men det blir jo noe annet å gjøre det sammen med flere andre. Jeg fikk et skikkelig boost og hoppet i det timen ble bestilt med en gang jeg kom hjem fra jobb, og jeg kjente at jeg faktisk gleder meg.. I går derimot begynte jeg å grue meg, jeg overanalyserte alle tankene jeg hadde, og gjorde meg selv enda mer usikker.. typisk meg!! 

Allikevel så møtte jeg opp til timen idag, vi var en liten gruppe som var samlet, 7 stk til sammen. jeg gjennomførte 60 minutter med yoga sammen med disse totalt fremmede menneskene, ikke et eneste sekund var jeg redd for hva de andre tenkte om jeg, jeg klarte rett og slett å være tilstede i min egen kropp og holde fokus.. 

Jeg gikk inn i salen med "stressnakke" og sliten rygg, og gikk ut igjen og følte meg som ny.. Rett og slett skikkelig deilig.. 

Denne gange prøvde jeg meg på idag er det som går under kategorien klassisk yoga. Det var fokus på de grunnleggende øvelsene og enkle øvelsene.. Perfekt for meg denne gangen med andre ord. Etterhvert som jeg har kommet litt mer inn i dette, og føler meg litt mer trygg tenkte jeg å prøvde litt ulike typer yoga, de har både yoga flow, stretching yoga og dynamisk yoga. Jeg tenkte jeg skulle prøve alt..  

Nå sitter jeg her hjemme og gleder meg allerede til neste torsdag og en ny runde med yoga!!

#yoga #trening #avslappjng 

6 Kommentarer

Henriette Celin

22.09.2016 kl. 21:59
Så flink du er som utfordret deg selv og meldte deg opp på en yoga time! det er faktisk bra gjort. Og kjekt at du likte det så godt :-D

Kaja Jeanette

22.09.2016 kl. 22:03
Henriette Celin: dersom man er litt usikker på dette med gruppetimer er jo faktisk yoga noe av det beste man kan melde seg på. De som er med er jo så opptatt av seg og sitt at man ikke tenker på de rundt, samtidig så foregår jo mye av det med øynene lukket ;) hehe

Henriette Celin

22.09.2016 kl. 22:04
SV: Ja, det kan jeg se for meg. Yoga timer vil jeg selv prøve en gang, men enn så lenge må jeg høre på lommeboken og drive på hjemme ;-) trives jo med det og så.

Nina

23.09.2016 kl. 10:22
:)

Mia Bakken Olsen

26.09.2016 kl. 16:49
Ååå, så bra! Har skikkelig lyst til å prøve yoga jeg også :-)

Kaja Jeanette

26.09.2016 kl. 17:34
Mia Bakken Olsen: det anbefales virkelig :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits