Høststrikk

  • 15.09.2016 kl. 20:13

På radion idag hørte jeg at høsten kunne legges på hyllen en stund til, det ser nemlig ut til at sommeren holder seg litt til. På grunn av klimaendringene oppfører nemlig naturen seg annerledes enn vanlig, jeg skal innrømme at jeg ikke husker alt som skjedde, men det var noe med en strøm som var varmere enn vanlig eller noe.. Jeg synes faktisk det er ganske spennende altså, men å høre om det på radion holder liksom ikke, jeg må lese litt om det for at det skal feste seg ordentlig.. Men uansett... Jeg vet ikke helt om jeg har trua på at høsten er så langt unna.. Disse værmenneskene spår jo så mye rart, og vi vet jo noe om at det ikke alltid blir helt som de har sagt.. Derfor har jeg begynt å sikle litt på varmere klær, tykke gode gensere, ullkjoler.. ja rett og slett deilige koseplagg som holder meg varm.. 

Nå tenkte jeg å dele noen av favorittene mine med dere...

Den grønne kjolen der finnes i en burgunder-ish farge også.. Den er også utrolig fin!!! Det er så mye fint i butikkene nå, og jeg har lyst til å fylle opp garderoben min med deilig strikk, store skjerf, tykke strømpebukser, skjørt og jeans.. Men så har det seg jo sånn da at denne strikken ikke er av den billigste sorten.. Men noe nytt kan man kanskje unne seg allikevel.. Man må bare klare å velge de absolutte favorittene.. 

Hva er din favoritt??

#strikk #høst #mote #trend

4 Kommentarer

Iselin Renée

15.09.2016 kl. 20:24
Så fine :)

liveterherlig93

15.09.2016 kl. 20:28
her var det mye fint:)

Henriette Celin

15.09.2016 kl. 22:56
Lekre plagg! er veldig glad i slike sennepsgule plagg (:

Evelin

22.09.2016 kl. 22:40
lekre plagg:D er veldig glad i sennepsgule plagg og andre høstfarger som feks Millitær grønn og Vinrød:D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits