Interiørsnakk!

  • 10.09.2016 kl. 15:18

Jeg kunne gå innom en hvilken som helst interiørbutikk og finne noe jeg likte. Det var ikke mye sammenheng mellom de ulike sakene, ja bortsett fra at jeg synes de var fine.. Noe lyst, noe mørkt, noe i metall... Ja en god blanding.. Da jeg så på bilder av interiør for inspirasjon tok jeg meg selv i å like veldig mye forskjellig. Jeg likte de helt hvite, romantiske møblene med fine utskjæringer, gjerne litt robust også.. Jeg likte de lyse blanke overflatene, jeg likte det mørke og litt "kulere" interiøret.. Jeg klarte ikke bestemme meg for hva jeg faktisk likte best. Naturlig nok førte dette til at vi hadde ganske mye forskjellig her hjemme. Jeg var veldig god på impulskjøp, og det går jo sjeldent bra.. Jeg ble ofte fornøyd med de små detaljene, men den store helheten ble jeg aldri fortrolig med.. 

Nylig fikk jeg et lite kick igjen, jeg ville bytte ut ting her hjemme, og igjen så jeg på inspirasjonsbilder på instagram og pinterest.. Jeg lovet meg selv at denne gangen skulle jeg være helt sikker før jeg kjøpte noe. Og her sitter jeg altså med et helt nytt hjem, ja eller det føles hvertfall slik. Jeg fant fort ut at bildene jeg så på ofte hadde de samme elementene. Jeg liker det lyst, enten hvitt eller lyst tre, jeg liker detaljer i sort og kobber og sammen blir dette en perfekt kombinasjon, det er også enkelt og tilføre litt farge senere om man skulle ønske det. Jeg fant fort ut at den stilen jeg likte gikk under kategorien nordisk. 

Og jeg sitter jeg da altså med et gjennomført hjem, eller hvertfall et hjem som er på vei til å bli gjennomført.. Stuen og spisestuen er så godt som ferdig. Kjøkkenet er et rom som det må legges litt mer penger i, så det må det spares til.. Samme med badet etterhvert. Jeg er hvertfall utrolig fornøyd med hjemmet vårt slik det er på vei til å bli.. Og impulskjøpene.. De føler jeg ikke for å gjøre lengre.. 

Jeg tror det betyr at jeg har funnet meg.. #interiør #interiørsnakk #trend #finnesegselv #hjem 

 

5 Kommentarer

liveterherlig93

10.09.2016 kl. 17:10
flott:)

Liv Hege

10.09.2016 kl. 17:38
Åh, gud så vakkert!

Kaja Jeanette

10.09.2016 kl. 18:55
Liv Hege: ÅÅ, tusen takk <3

Henriette Celin

10.09.2016 kl. 17:40
Så lekre lamper! og likte godt bordpynten. Fin kombinasjon av materialer ^^

Kaja Jeanette

10.09.2016 kl. 18:55
Henriette Celin: Tusen takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits