Min dag i bilder!

  • 03.09.2016 kl. 19:41

Idag har jeg tatt bilder gjennom hele dagen, planen var rett og slett å vise dere i biler hvordan denne dagen har vært for meg.. 

Den begynte i grunn ganske tidlig, for alle bortsett fra meg.. Ungene var våkne før 06.00 idag, og snill som mannen min er så sto han opp med dem og jeg kunne faktisk sove helt til 09.00. 

Da sto jeg opp, og som alltid en lørdag morgen så startet jeg dagen med en kopp kaffe. 

Jeg setter veldig pris på det å kunne ha en rolig morgen i helgene. Det å kunne sitte i sofaen under pleddet, ta en kopp kaffe og sjekke, mail og andre greier på dataen.. Det er så godt.. 

Klokken løp plutselig veldig fra meg, og etter å ha spist litt mat, som jeg selvfølgelig glemte å ta bilde av, var det tid for å ordne seg litt.
Så gikk turen til Bohus, her skulle vi hente spisebordet som vi hadde bestilt, og det ble med litt ekstra greier også.. Jeg måtte jo finne noe å ha på dette bordet. (Så utrolig mye fint)

Vi lånte henger så vi skulle få med alt hjem. 6 stoler og bord. Å hente dette har jeg sett frem mot hele uken.. 


Så var det bare å komme seg hjem med alle sakene.. Nathalie har blitt så stor at hun har byttet sete og Storm Aleksander har tatt over hennes.. Han ville nemlig ikke sitte i sitt sete lengre.. (Dårlig plass, men han sitter selvfølgelig fremdeles bakovervendt).


Da vi hadde fått kjørt hjem alt sammen måtte vi tilbake for å levere hengeren. Vi tok også en tur innom butikken for å handle det vi trengte til middagen idag, og litt ekstra. Det er jo tross alt lørdag, så det ble en is på oss også.


Frem og tilbake er like langt.. Så var vi endelig hjemme igjen, og nå var det montering som sto på planen. Ungene fikk i seg litt mat mens vi begynte å skru.. 


Ok, litt tull er det også plass til i monteringen.. Ole-Anders var egentlig litt lik på den bitmojien på snap på dette bildet.. haha!! 


Så var monteringen igang.. Hva skjuler seg i den store pakken??


Klar ferdig.. ferdig.. 


Så var stolene montert og pynten på plass. Jeg er sååå fornøyd... Jeg synes hele spisestuen ble luftigere.. Det er jo ikke akkurat så god plass der så det kom godt med.. Nå mangler det bare å få kjøpt inn ny lampe til å ha over spisestuen, og så skal speilet byttes ut med noen femkantede "bokshyller" og noen postere, jeg må bare finne de jeg vil ha.. 
Når vi hadde kommet så langt begynte Storm Aleksander å bli litt lei, og litt sulten.. Så da var det bare å svinge seg rundt å få tacoen på bordet.. Det er Nathalie som har bestemt middagen idag.. 
Etter middager det nesten obligatorisk med en kopp kaffe i sofaen, og nå var klokken allerede blitt 17.00. Jeg og Ole-Anders drakk litt kaffe og barna lekte en liten stund.. Nathalie forsvant opp på rommet sitt, og Storm Aleksander lekte nede..
Så var klokken 18.00 Nå begynte Nathalie å bli skikkelig trøtt, kanskje ikke så rart ettersom hun var oppe klokken 06.00 idag.. De fikk kose seg med litt godteri/kjeks og se litt barnetv. Slik satt de en drøy halvtime før de begynte å leke og tulle litt.. 


Litt før klokken slo 19.00 var det tid for å gå på badet, de fikk begge to på seg pysj, pusset tenner, og Nathalie var på do. Så var det tid for å finne senga.. Resten av kvelden kommer til å bli tilbrakt i sofaen med litt godteri og film.. 

Etter det har jeg ryddet opp litt på gulvet her, Ole-Anders har kastet all pappen som fulgte med de nye spisestuemøblene.. Det er liksom det eneste so mer dumt med å kjøpe nye ting.. Søppel over alt... 

Nå sitter vi i sofaen, skal egentlig se en film, men jeg må skrive ferdig først. Etterhvert kommer de som skal kjøpe de gamle spisebordet vårt (håper jeg). 
 

Ha en fin kveld

#hverdag #mindag  #bilder #familie #mammalivet

10 Kommentarer

Henriette Celin

03.09.2016 kl. 19:49
For et flott bord, og nydelige stoler til! likte veldig godt pynten oppå også :-D

Lov å kose seg med en is på lørdager, hehe. Kos dere med film ^^

Kaja Jeanette

04.09.2016 kl. 08:29
Henriette Celin: Tusen takk :) Er helt forelsket i de nye møblene.. Det blir som et helt annet rom.. Så lyst og fint pga de hvite overflatene <3 I går kveld bestilte vi nye lamper til å ha i taket også.. Gleder meg til de er på plass :)

liveterherlig93

03.09.2016 kl. 19:57
flott dag da:) ha en fortsatt fin lørdagskveld:)

Kaja Jeanette

04.09.2016 kl. 08:28
liveterherlig93: Ja virkelig :)

Simona Juseviciute

03.09.2016 kl. 20:05
Så spennende! :) mye fint

Kaja Jeanette

04.09.2016 kl. 08:27
Simona Juseviciute: Takk :)

Maria Jansen

03.09.2016 kl. 20:27
Ser ut som at dere har hatt en fin dag! Veldig fint bord og stoler :)

Ønsker deg en fin kveld videre!

Kaja Jeanette

04.09.2016 kl. 08:27
Maria Jansen: Det har vi virkelig :) Føler vi har fått gjort så mye, samtidig så synes jeg dagen har gått litt for fort.

Henriette Celin

04.09.2016 kl. 08:32
SV: Skjønner, hehe. Å, det blir nok veldig fint til resten :-D

Vilde

05.09.2016 kl. 16:26
for en utrolig herlig dag :D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits