Inspirerende instagramkontoer

  • 02.09.2016 kl. 19:45

Ved siden av snap så er nok instagram den appen jeg bruker mest på telefonen min. Jeg liker å bra meg gjennom bildene som kommer opp på søkfunksjonen, oppdage nye profiler og finne ny inspirasjon.. Etter å ha klikket meg gjennom noe jeg vil tro er hundrevis av kontoer har jeg funnet mine absolutte favoritter innenfor interiør, skjønnhet og mote/inspirasjon. Jeg tenkte jeg skulle dele disse med dere, kanskje dere finner litt inspirasjon i disse profilene også.. 

Interiørkontoene jeg liker aller best bærer nok litt preg av den stilen jeg selv jobber for å få her hjemme. Med andre ord er det nok ikke noe som treffer alle, men du kan jo ta en titt.. Kanskje nettopp du finner inspirasjon i disse sidene også.. 

Favoritt interiørinstagram:

Hus10a er den kontoen jeg finner absolutt mest inspirasjon i om dagen. Denne dama har en stil hjemme som treffer meg midt i hjertet, hjemmet hennes er så gjennomført, det virker hjemmekoselig, det er vakkert samtidig som det virker som et funksjonelt hjem. Taklampa jeg har i stua den falt jeg for da jeg så den i en av hennes bilder.. Denne dama har også en blogg som jeg har begynt å lese, den kan du finne HER 

På kontoen Scandinavian_room finner du inspirerende bilder fra forskjellige hjem, stilen bildene holder seg til er det skandinaviske. Her kan du få inspirasjon til ulike måter å gjennomføre denne stilen på.. Det er små detaljer, den store helheten og smarte løsninger. Rett og slett en konto med masse inspirasjon.

White. interior en konto spekket med moderne interiør. Kontoen består av reposts fra andre instagrammere, så her finner man i likhet med kontoen over inspirasjon fra mange ulike hjem.. Via denne kontoen har jeg funnet inspirasjon til drømmekjøkkenet mitt.. 

 

Favoritt skjønnhetsinstagram:

Dajanamakeup, denne dama kan sakene sine.. Hun har både blogg, instagram og snap. Jeg kom over henne via en side på facebook faktisk.. Begynte å følge henne på snap, og nå følger jeg på instagram også.. Liker veldig godt alle de fine bildene, men kanskje aller mest de små videosnuttene hun legger ut.  

Gilmakeup jeg sier bare; Herregud for et hår... Fantastisk.. Hadde jeg hatt slike krøller hadde jeg likt krøllene mine også.. Utrolig mye vakker sminke på denne kontoen, og igjen.. Håret!!!! 

Nailsclip En konto for deg som er opptatt av negldesign.. Mye freshe saker som jeg ikke jeg bare kan drømme om å få til selv, men som jeg allikevel finner mye inspirasjon i. Det er jo fantastisk gøy å se hvor mye man faktisk kan gjøre med neglelakk. Dessuten var det en liten video der med tips til hva du kan gjøre dersom du har en negl som har begynt å løsne litt langt ned.. Det skal jeg definitivt teste ut.. 

Favoritt fashion/inspo instagram

På disse tre sidene finner man inspirerende antrekk, flotte portretter, detaljer og en liten dose kjente folk.. Bilder som jeg synes det er både gøy og inspirerende å se i hverdagen.. Rett og slett en blanding, av klær, tilbehør, hår, sminke og flotte mennesker. 

fashion.anie  

Kendallspicsart

 

prettylittleiiinspo

 

Følger dere noen av disse? Eller kanskje du har tips til noen flere inspirerende kontoer??

 

Følg meg gjerne på min instagram; kajajeanette_blogg 

#instagram #inspirasjon #tips

5 Kommentarer

liveterherlig93

02.09.2016 kl. 19:58
nice nice :)

Henriette Celin

02.09.2016 kl. 20:08
Så fine kontoer! Veldig glad i den første selv. Inspirerende interiør å finne der ^^

Kaja Jeanette

02.09.2016 kl. 20:11
Henriette Celin: Ja, hun er virkelig flink :)

Liv Hege

03.09.2016 kl. 17:42
Tusen takk for mer inspirasjon! :-D

Kaja Jeanette

04.09.2016 kl. 08:29
Liv Hege: Hyggelig at du finner det inspirerende :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits